Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקש דעתכם על העיסקה הבאה:

הגעתי למגרש של חברת ליסינג. אני מעוניין לקנות סוזוקי סוויפט חדשה, אבל בתשלום מלא ולא בעסקת ליסינג.

במקום לקנות מסוכנות סוזוקי את הרכב ב- 103,600 ש"ח, הציע לי סוכן חברת הליסינג

סוזוקי חדשה לגמרי ב-99,000 ש"ח. לטענתו החיסרון היחידי שיש כאן עוד "יד"-כי הבעלות הראשונה היא של חברת הליסינג, ואני אהיה יד שניה. האם זה נשמע הגיוני? אשמח לחסוך כמה אלפי שקלים אם אין כאן מלכודת... אגב בקנייה מסוכנות סוזוקי

יש להוסיף עוד כ-1,500 ש"ח לאגרת רישוי שבחברת הליסינג כלולה כבר במחיר.

מה דעתכם?? :roll:

תודה

פורסם

ייתכן שמישהו הזמין את הרכב וביטל, וחברת הליסינג רוצה להיפטר והרוויחה על כך פעמיים:

א) גבתה מחיר ביטול ממזמין הרכב שביטל.

ב) קנתה את הרכב בהנחה משמעותית ומכרה אותו ברווח.

או שפשוט ייתכן שחברת הליסינג מנסה לעשות קופה : לקנות רכב בהנחה גדולה ולמכור אותו בכמעט מחיר מלא.

בכל מקרה , לא יודע אם בשביל כמה אלפים בודדים שווה לאבד יד ברכב חדש.

שלא לדבר על כך שהמקוריות שלו הוא מליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קח בחשבון שירידת הערך עקב הרכב רשום כרכב בבעלות ליסינג יהיה גבוהה הרבה יותר מ 5% אשר נותנים לך היום, זה יהיה קרוב יותר ל 10%..

ובאמת, בשביל חיסכון של פחות מ 4500 ש"ח עדיף ללכת לרכוש רכב חדש מסוכנות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אגב, לסוויפט ישנו גם גרסה מכוונת ליסינג, גרסה זו אינה מומלצת כלל (יש לה שני כריות אויר!) ורמת האיבזור שם נמוכה (אין רדיו מובנה ונשלט מההגה, אין גלגלי מגנזיום ופנסי ערפל קדמיים). גרסה זו עולה 98,000 ש"ח כך שאם הם מנסים להלביש לך את הגרסה הזו, הדיל עוד יותר לא משתלם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אם המחיר אכן נמוך יותר מהסוכנות (ורמת הגימור מוצאת חן בעיינך) אז, לדעתי שווה לך לערוך מסמך עם החברה שבו ירשם שהרכב נרכש עם 0 ק"מ ומעולם לא היה בשימוש של החברה, לדעתי כשתמכור את האוטו שילוב של המסמך עם קילומטרז' שהגיוני לצרכן פרטי ימנעו ממך את ירידת הערך. הרי התוספות וההורדות באות לפצות על שימוש לא נורמלי(לטוב ולרע) וכאן לא נעשה כזה בת'כלס אלא רק על הנייר (רישום של יד מליסינג).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בטח שזה יקרה יאיר,

במעמד הקנייה יש מטרה אחת -> כמה שיותר בכמה שפחות.

במעמד המכירה יש מטרה אחת -> כמה שיותר בכמה שיותר.

שזה מתנגש ביחד, או שאתה נופל על פרייאר, או שאתה נופל על ישראלי מצוי שיגיד לך שאת המסמך הזה הדפסת בוורד

והבן שלך חתם עליו,

אל תשכח שברישיון הרכב מופיע שהרכב שימש בליסינג.

אנשים כיום עושים טעויות כדי לחסוך 5K,

כשחיפשנו רכב חדש,

קודם חיפשנו מספר רכבים יד 2,

במגרשים וסוכנויות[אבא שלי לא התברך בעצבים],

תוך יומיים נמאס לו,

לאחר שניסו לדחוף לו רכבים שצריכים ליסוע ישר מהסוכנות למוסך,

הלך לסוכנות של מיצובישי וקנה רכב חדש.

למה?

כי הניילונים, והשקט הנפשי שווים לו הרבה יותר מ-30 אלף שקל.

----

פורסם

כלכלית, לטווח הארוך, משתלם לקנות את הרכב ישר מהיבואן.

מהסיבה הפשוטה, שהבעלות על הרכב היא של חברת הליסינג(דבר זה גם ירשם לך ברשיון הרכב בסעיף מקוריות ).

ובנוסף אתה תרשם כיד 2.

שיקלול הנתונים האלה, יגרום בעתיד לירידת ערך רבה על רכבך.

שכרך יצא בהפסדך, כלומר הרווח של כמה אלפי שקלים מהליסינג, יגרום בעתיד להפסד של הרבה יותר כסף.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הכל תלוי בכמה זמן אתה מתכנן להשאיר את הרכב אצלך

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

נותנים לך למעשה הנחה של 5%. לדעתי העיסקה כדאית כי לא יורידו לך יותר מזה על הליסינג כשתבוא למכור ובינתיים הכסף נמצא אצלך בכיס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על ליסינג והשכרות הישראלי הממוצע או נזהר מלקנות כזה או מוריד מעל 10 אחוז במחיר, לקנות רכב בהנחה של 5 אחוז ואחרי זה למכור אותו בהנחה של 10 אחוז ומעלה זה הפסד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שוב אני אומר הכל תלוי כמה זמן הרכב נשאר אצלו אל תשכחו שהמחיר יורד והאחוזים נשארים בערך אותו הדבר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
על ליסינג והשכרות הישראלי הממוצע או נזהר מלקנות כזה או מוריד מעל 10 אחוז במחיר, לקנות רכב בהנחה של 5 אחוז ואחרי זה למכור אותו בהנחה של 10 אחוז ומעלה זה הפסד.

אחרי 5 שנים ה 10% שאולי יורידו (ויורידו הרבה פחות כי אם כבר אז הוא יהיה חשוד בליסינג מימוני ולא תפעולי) יהיו 5% של היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההיילקס שלי הוא משהו כמו יד רביעית, רכוש חברת חשמל במקור. ברשיונות לא מופיע שום רמז לזה שהרכב מוסדי במקור. מישהו הסביר לי שזה מופיע ברשיונות רק ליד השנייה. זה נכון? ואם כן, אז איך אותה עובדה משפיעה על פותח השרשור באם הוא יקנה את הרכב?

פורסם

דעתכם עזרה לי להבין את פרטי העסקה, תודה לכולם!

החלטתי ללכת על זה, מאחר וקיבלתי הנחה נוספת של אלפיים ש"ח, ובסך הכל הפרש

של 8,000 ש"ח כי גם אגרת רישוי של כ-1500 ש"ח נחסכה,והובטח לי מסמך המעיד שהרכב נמכר לי

ב-0 קילומטר.

ושוב-הרבה תודה!

• תוכן חדש...