Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא ממליץ לך על רכב חדש מליסינג.

הסיבות:

1. הרכב אולי חדש אבל יכול להיות שהוא בן כמה חודשים

2. רכב מיבואן יעלה לך טיפה יותר אבל לפחות תהיה הבעלים הראשונים (שזה הדבר הכי חשוב) וגם יש לך את הזכות לבחור את הצבע, תוספות וכו'

3. היד הראשונה היא ליסינג וזה ממש לא חשוב שהאוטו הוא עם 0 ק"מ או 100. בשכלול של לוי יצחק זה יוריד לך המון

4. אתה יכול להתמקח עם היבואן ואולי להוריד את ההפרש מ8000 להרבה פחות

בכל מקרה אני מאחל לך רק טוב עם האוטו ,שיהיה בהצלחה ושתהנה (זה הכי חשוב)!!!

פורסם
אגב, לסוויפט ישנו גם גרסה מכוונת ליסינג, גרסה זו אינה מומלצת כלל (יש לה שני כריות אויר!) ורמת האיבזור שם נמוכה (אין רדיו מובנה ונשלט מההגה, אין גלגלי מגנזיום ופנסי ערפל קדמיים). גרסה זו עולה 98,000 ש"ח כך שאם הם מנסים להלביש לך את הגרסה הזו, הדיל עוד יותר לא משתלם.

"גירסה מכוונת ליסינג" - אהבתי

אבל למה לכבס מילים? לכל רכב יש "גירסה, כזו , וזו לא גירסה , אלא הפשטת הרכב ממנגנוני בטיחות חיוניים , שבלעדיהן - הציון שהוענק לרכב במבחן ריסוק - לא קשור יותר לרכב.

דוגמא בולטת היא הגרנדה פונטו שכאן בארץ מפשיטים אותה בגירסת הליסינג מ-4 כריות אויר , ומשיאירים אותה עם 2 , וכך מצד אחד אפשר להתהדר בציון הגבוה שקיבלה במבחן ריסוק , ומצד שני נוח לשכוח שהציון הזה הושג עם 6 כריות אויר.

פורסם

איך מכל מה שכתבו לך הגעת למסקנה ש...

דעתכם עזרה לי להבין את פרטי העסקה, תודה לכולם!

החלטתי ללכת על זה, מאחר וקיבלתי הנחה נוספת של אלפיים ש"ח, ובסך הכל הפרש

של 8,000 ש"ח כי גם אגרת רישוי של כ-1500 ש"ח נחסכה,והובטח לי מסמך המעיד שהרכב נמכר לי

ב-0 קילומטר.

ושוב-הרבה תודה!

?

ממש לא ברור לי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הוא קיבל הנחה של 8K היום, וכשיבוא למכור אותה בעתיד והמחירון יהיה 60K אז עם הורדת האחוזים (10%) הוא יפסיד רק 6K ועדיין יצא ברווח של 2K.

חוץ מזה שלדעתי אין מה לכסח את מחיר הרכב כאילו היה ליסינג טהור (20% פחות במחירון), אחרי הכל קונה סביר, (לא חרטטן שמחפש רק להוריד) יכול להבין את סוג העסקה שנעשתה+ גיבוי מסמך רשמי+קילומטרז' הגיוני לנהג פרטי ולהוריד את ה 5-10% שלו וזהו.

לא?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אגב, לסוויפט ישנו גם גרסה מכוונת ליסינג, .

אין דבר כזה גירסה מכוונת ליסינג , אבל יש דבר כזה "לקחנו לך את הרכב והפשטנו אותו מכל מיני פרטים שוליים כמו כריות אויר ושאר אאביזרים , ואנחנו מנסים למכור לך אותו כחדש מהיבואן ומתרצים את המחיר ב"יד" , ולא גם בזה וגם באיבזור הגרוע מהגירסה הבסיסית- כמו שצריך היה לומר.

מה גם שיחסית לאיך שתכננו את הרכבים האלה , הורדת משהו מהאיבזור הבסיסי הופכת כל נתון על הבטיחות שלו להימור.

אבל תהיה בטוח שהם לא ישכחו לספר לך שהרכב זכה ב5 כוכבי בטיחות , אבל כן ישכחו לספר לך שזה היה למשל עם 6 כריות אויר ולא עם 2 במקרה הטוב.

• תוכן חדש...