Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב יישב בסוף על פז'ו ספורט. לבילשטיין אין קיט מתאים קומפלט (עם הקוייל-אובר) לפז'ו 106. יש להם רק את הבוכנה הפנימית וזה לא מתאים לי כרגע.

אני כרגע בעיכובים קלים בגלל עומס בעבודה. זה דחה לי את הכל בחודש לכל הפחות.

אלון

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אלון

עבר כמעט חודש, יש התקדמות?

אנחנו מתים מסקרנות :oops:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה הגיעו קסדות, מערכת קשר וביגוד.

הרכב לצערי - באותו מצב. נקווה שאני מצליח להעמיד אותו לאירוע בספטמבר...

בינתיים - הוצאתי לכם את השרשור הדביק מהעיניים - ואעדכן עם ההתקדמות שאני מקווה שתבוא.

אלון

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים - היום זה קרה!!!

אחרי 4 חודשים בערך בהם לא נגעתי ברכב - היום הוכנס בשעה טובה ה"רול באר" לרכב ובעצם עיקר העבודה הקשה הסתיימה.

מחר קוסמטיקה אחרונה והכנה לצבע כללי שיבוצע עד סוף החודש (אני מקווה - פעם אחרונה שהייתי אופטימי - עזבתי את הרכב ל 4 חודשים).

תמונות ושאר הפרטים בהמשך... מקווה שעד לשנה האזרחית החדשה כבר תראו תמונות ראשונות על המסלול.

אלון

נ.ב.

שלומי ולסלי - אני חייב לכם התנצלות... לפני 4 חודשים בערך קיוויתי שנוכל להתחיל להתאמן (מישהו עוד זוכר שאז חיפשתי נווט) - לצערי, זה לא קרה! עכשיו אני מקווה שתוך חודש חודשים - הרכב יהיה מושלם. ינואר 2009 - זה תאריך היעד החדש - ונקווה (בלי נדר) שהפעם, אני אעמוד בזה.

אלון

פורסם

בהתחלה מחברים 4 נקודות ראשונות (ה"רול-באר" הינו של OMP - עשר נקודות חיבור לרכב - תקן FIA).

אלו הנקודות הנראות בתמונות ומתחברות עם ברגים לשלדת הרכב בקורות האמצעיות (על חיבורי החגורות המקוריות - בגובה הכתף) ובשתי נקודות בקורת הגג מעל החלון הקידמי (כפי שאתם רואים, קליפת הגג הוסרה מטעמי נוחות ותוחזר כמובן מחר).

אלון

החיבור לקורת הגג מעל החלון הקידמי.jpg

חיבור קשת מרכזית לעמוד המרכזי - ימין.jpg

חיבור קשת מרכזית לעמוד המרכזי - שמאל.jpg

פורסם

לאחר חיבור הברגים - הכלוב בעצם במקומו ומתחילים לחבר את 6 ה"רגליים" לרצפת הרכב.

כל "רגל" יושבת על פלטת פלדה נוספת בעובי 2 מ"מ ומוחזקת ב- 4 ברגים (למעט ה"רגליים" הקידמיות ב- 3 ברגים) הננעלים כאשר מתחת לרצפת הרכב מותקנת פלטת פלדה זהה בעובי 2 מ"מ נוספים. הפלטות מרותכות לרצפה בנוסף לברגים (גם הפלטות שבתוך הרכב וגם אלו שמתחת לרצפת הרכב).

אלון

החיבור מקדימה - ימין.jpg

החיבור מאחור - שמאל.jpg

חיבור קשת מרכזית לרצפה.jpg

פורסם

אלון ערב טוב,

אפשר לדעת מה היו השיקולים וממה נבעה ההחלטה, בין בחירת הרול באר (זה זהה לרול קייג'?) המתברג לבין ריתוכו לשילדה (אני מאמין שזאת האופציה העדיפה, מבין השתיים), במיוחד לאור המצב שהרכב שלך בלי גג, שזה מקל על ההתקנה.

תודה.

פורסם

ועכשיו...

חיזוקים אחרונים - והכל במקום.

מחר יבוצעו תיקוני ריתוכים אחרונים לפלטות ברצפה (פנים וחוץ) תיקוני צבע בפנים וזיפות בחוץ לרצפה וכמובן תיקוני צבע ל"רול-באר" במקומות הריתוך למניעת חלודה. אחרי זה - תורכב קורה מרכזית של הגג וקליפת הגג תושב למקומה. השבוע - תור הצבעים - הכנה לצבע. אם הכל ילך חלק - עד סוף שבוע הבא נסיים צבע כללי ונתחיל במלאכת ההרכבה. כסאות, חגורות, הגה, מטף חשמל וכו' (הכל מוכן בקופסאות כבר חודשים - שוב תודה לדודי מ OMP).

מקווה לעדכן שוב בסוף שבוע הבא...

אלון

חיזוקים אחרונים.jpg

הכל במקום.jpg

פורסם
אלון ערב טוב,

אפשר לדעת מה היו השיקולים וממה נבעה ההחלטה, בין בחירת הרול באר (זה זהה לרול קייג'?) המתברג לבין ריתוכו לשילדה (אני מאמין שזאת האופציה העדיפה, מבין השתיים), במיוחד לאור המצב שהרכב שלך בלי גג, שזה מקל על ההתקנה.

תודה.

שיקולי עלות וזמינות... בעיקר.

ריתוך "רול באר" כרוך בעבודה כפולה אם לא משולשת בזמן ולרמת המירוצים אליו נבנה רכב זה, מספיק אפילו כלוב 6 נקודות.

גם על כלוב זה ניתן להוסיף חיזוקים בעיקר למתלים קדימה וגם אחורה ולשפר אותו במידה ונמצא לנכון. נכון להיום - אני לא חושב שרכב שמוכן בעיקרו למירוצי ראלי ספרינט ושניים עד שלושה ראלי ארוכים בשנה - יש צורך או הצדקה מעבר למה שנעשה.

מה גם שעשינו עבודה יסודית על שלדת הרכב עצמו שהופשטה לגורמים ורותכה בצורה המחמירה ביותר כנהוג באירופה - בין היתר הרבה בעקבות עצתו של גולש פה בפורום (תודה הרמן)...

קיצורו של דבר שיקולי עלות תועלת...

אלון

• תוכן חדש...