Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חבר (פוקוס 2003 אוטומטית) בבקר שהרכב קר לא ניתן לשלב הילוך ל D כלומר לא ניתן פיזית להזיז את ידית ההילוכים ממצב P. רק לאחר מספר דקות כשהרכב מתחמם ולאחר מספר פימפומים אגרסביים על דוושת הבלם ניתן להוציא מ P ולשלב ל D.

כשהרכב חם, אין שום בעיה.

למישהוא יש מושג או רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה

פורסם

אינני איש של גירים אוטומטיים, אך הדבר הראשון שהייתי בודק, האם בזמן שהגיר לא יוצא מ P , כאשר לוחצים על דוושת הבלם, האם אורות הברקס מאחור דולקים .(אני נוטה להאמין שכדי להוציא מ P , על מתג דוושת הבלם, ליתן פקודת שחרור. גם אם אורות הברקס דולקים, יש מתגים כפולים בעלי שני מעגלי חיבור נפרדים, ועוד.)

אולי הגיר חכם, ויש סנסור מסויים שחש משהו ,ואינו מאפשר שיחרור? אינני יודע אם הגיר חכם דיו.

אולי יש בעיה מכנית, צריך איש גירים שמבין.

אני מניח ששיחת טלפון אחת למוסך, או ליתר דיוק הגעה, תפתור את הבעיה ומהר.

אני מקווה שאין משהו המצריך עבודת תיקון מכנית, מצד שני, בסך הכל מדובר בתקשורת מול מסך ביתי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במידה ולא היתה החלפה של השמן, האם הבעיה התחילה באופן פתאומי בתקופה האחרונה? וזאת משום שהמנגנון המכני של נעילת פארקינג בגיר זה יש נטייה לייצר חופשים בגלגלת פארקינג עצמה, אותה גלגלת מחוברת לגל"גש משני ומעליו הפניון המסובב את הדיפרנציאל, אם הבעיה תמשך לא תהיה ברירה אלא לפתוח את הגיר ולהדק את הגלגלת.

פורסם

קיים סולנואיד הנועל את ידית ההילוכים למצב P. הוא מופעל מפקודת אור הבלמים ולכן כדאי לבדוק את מעגל תאורת הבלמים קודם כל . יתכן בעיית מגעים לנועל, למפסק או הארקה לקוייה שמצבה מחריף כאשר קר.

אני רק לא מבין מדוע מחכים שהרכב יתחמם, אמור להיות לחצן מנטרל העוקף את פעולת הסולנואיד - כדאי לעיין בספר הרכב.

פורסם

עברתי בעיה דומה בפוקוס 2001 , ללא קשר לחום המנוע. יש בורג הלן במוט ההעברה עצמו . פרק אותו והרם בזהירות את הידית, מעט משחק עם המצערת משחרר אותה.

פורסם

החלפת שמן גיר נעשתה לפני כ 30000 ק"מ. אני נוטה להאמין שאכן הבעיה קשורה לסלונואיד המוזכר ואכן אבצע את הבדיקה הפשוטה של אורות הבלם. כמו כן אבדוק את נושא בורג האלן שהוזכר ואחזור לעדכן.

תודה לעונים

• תוכן חדש...