Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב ניסן מקסימה משנת 2001

לפני כחודש התחילה בעיה. לאחר כמה דקות שאני מחכה ברמזור הרכב נכבה.

פניתי למוסך מורשה בעיר שלי ואחרי שהרכב חובר למחשב הגיעו למסקנה שצריכים להחליף את ה"מנוע צעדים", אותו חיישן שדואג להזרים כמות מסויימת של דלק למערכת בזמן שהמנוע עובד בסרק.

לאחר החלפת החלק הבעיה לא נפתרה ונוספה בעיה אחרת. עכשיו... כשהרכב בניוטרל ואני לוחץ על דוושת הגז ומגיע ל1600 סל"ד הרכב לא מצליח לעבור את זה (עולה ויורד,עולה ויורד) וזה חוצה את גבול ה1600 רק אם אני לוחץ חזק מאוד.

בנוסף גם באמצע הנסיעה הרכב נחנק לפעמים ב1600 סל"ד ואני נאלץ להרפות מהדוושה וללחוץ מחדש ורק אז זה חוצה את ה1600 וגם עובר הילוך.

כמובן שהחלק המקורי (מנוע הצעדים) הוחזר לרכב מכיוון שהחלק החדש לא פתר לי את הבעיה.

אני מתכנן לפנות למוסך מרכזי בראשון לציון.

מה אתם אומרים? יש הצעות?

פורסם

יתכנו תקלות רבות לתופעה שכזו, אחת מהן הינה היחידה שמודדת/סופרת את האוויר שנכנס למנוע.

לגבי מנוע צעדים, לעיתים המגעים בחיבורים אליו נשרפים, לעיתים רחוקות עלול להגרם נזק למחשב ניהול המנוע, זאת אם מנוע הצעדים היה תקול וצרך זרם רב מהמתוכנן.

אין תחליף לאיבחון מוצלח.

יש לך בנמל תל אביב הישן, ליד גלידה "מונטנה", את מוסך "כוכב הצפון" , גש לירון, הוא מקצוען, הוא יפתור לך את הבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום

התופעה שאתה מתאר מתאימה לחיישן כמות אוויר לא תקין, יתכן שהמוסך שהחליף את מנוע הצעדים ניסה לנקות את חיישן כמות האוויר לאחר שהבין שטעה באיבחון וגרם לנזק גדול יותר לחיישן הרגיש.

ניתן להשיג חיישן תחליפי דרך בוש.

joni

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום

התופעה שאתה מתאר מתאימה לחיישן כמות אוויר לא תקין, יתכן שהמוסך שהחליף את מנוע הצעדים ניסה לנקות את חיישן כמות האוויר לאחר שהבין שטעה באיבחון וגרם לנזק גדול יותר לחיישן הרגיש.

ניתן להשיג חיישן תחליפי דרך בוש.

אתה צדקת

• תוכן חדש...