Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי 2 מחשבים

והיית רוצה לחבר בניהם, לעשות מעין רשת כזאת

הבנתי שיש כמה דרכים

דרך יציאת מדפסת

דרך כרטיס רשת

משהו מכיר ויודע איך.???

תודה מראש.

פורסם

כמה שאלות חשובות.

האם שני המחשבים קרובים אחד לשני - באותו החדר

יש לך ADSL שאתה רוצה לשתף אותו בין שניהם.

ואמ זהו.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

כל מה שאתה צריך זה:

1. שני כרטיסים רשת, אחד לכל מחשב.

2. כבל רשת.

זה בגדול.

כרטיסי רשת עולים היום גרושים.

כאשר תחבר את שני המחשבים בכבל המיוחד, ביציאות של כרטיסים הרשת, יהיה עליך לשנות כמה דברים ב-ווינדוס.

אם אתה רוצה, אוכל להעלות צילום של דף או שניים מתוך מגזין מחשבים, שמסביר כיצד ליצור רשת ביתית.

172

פורסם
כמה שאלות חשובות.

האם שני המחשבים קרובים אחד לשני - באותו החדר

יש לך ADSL שאתה רוצה לשתף אותו בין שניהם.

ואמ זהו.

כרגע הם קרובים

אבל היית מועניין לעביר אחד לחדר אחר....

וכן יש ADSL שהיית רוצה לשתף בניהם...

כל מה שאתה צריך זה:

1. שני כרטיסים רשת, אחד לכל מחשב.

2. כבל רשת.

זה בגדול.

כרטיסי רשת עולים היום גרושים.

כאשר תחבר את שני המחשבים בכבל המיוחד, ביציאות של כרטיסים הרשת, יהיה עליך לשנות כמה דברים ב-ווינדוס.

אם אתה רוצה, אוכל להעלות צילום של דף או שניים מתוך מגזין מחשבים, שמסביר כיצד ליצור רשת ביתית.

יש לי כרטיס רשת בכל מחשב

כבל אני ישיג

אני ישמח אם תוכל לעלות לפה כמה תמונות עם הסבר...

תודה לכם! :ok:

פורסם

טוב

הסיבה שחיכיתי שתגיד לי אם יש לך ADSL או לו כי עכשיו שיש לך ADSL כרטיס רשת אחד תפוס-אלא אם כן יש לך-פנימי-USB

אז תצטרך לקנות עוד כרטיס.

איזה מערכת הפעלה יש לך בשניהם?

like a G-L-O-V-E

פורסם

כרגע בשניהם עומד WINDOWS 2000

והמודם של הADSL משתמש בכרטיס רשת 1,

אז במחשב הראשי צריך להיות 2 כרטיסי רשת??

פורסם
כרגע בשניהם עומד WINDOWS 2000

והמודם של הADSL משתמש בכרטיס רשת 1,

אז במחשב הראשי צריך להיות 2 כרטיסי רשת??

חיובי.

או ישנם אפשרות אחרת של קניית HUB או SWITCH

ופריצת המודם של ADSL ל ROUTER כך תוכל להוסיף (הכי קטן זה עד 4 מחשבים ככל שידוע לי) עוד מחשבים בעתיד ולא תצטרך להשאיר מחשב אחד דלוק כדי לגלוש בשני.

זאת השיטה המומלצת.

like a G-L-O-V-E

פורסם

הנושא דורש קצת ידע. בוא נתחיל להקנות קצת.

השיטה הכי פשוטה במצבך:

1) שני כרטיסי רשת למחשב הראשי (להלן: המשתף), כרטיס רשת אחד למחשב השני (להלן: המשותף).

2) כבל רשת מוצלב.

שתי מילים של רקע כללי - כבל מוצלב משמש לחיבור בין שני מחשבים ברשת מקומית (LAN). בשביל לחבר יותר משני מחשבים (כל מספר) צריך כבל רשת רגיל ורכזת או מתג (HUB או SWITCH בהתאמה) כדי לקשר בין המחשבים השונים.

בשביל לשתף אינטרנט בין שני המחשבים, השתמש בפונקצית Internet Connection Sharing של XP. לא, זו לא השיטה הכי טובה. זו השיטה הכי פשוטה.

להנחיות נוספות, ביאורים והסברים - רק לבקש.

בהצלחה. :)

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

עזרה בבקשה....

יש ברשותי סוויטש חיברתי את הסוויטש למודם של בזק בכניסה 1.

ובכניסה 2 ו 3 חיברתי את שני המחשבים בכבלים רגילים (לא מוצלבים). מה אני צריך לעשות הלאה

אם אני עושה חיגן אז אפשר להתחבר אבל רק במחשב אחד, את שניהם ביחד אי אפשר לחבר כי צריך לחייג - ואם אני מחייג כשאחד מהם מחובר אז הוא אומר שהקו תפוס

מה אני אמור לעשות - אשמח אם תעזור לי..

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
עזרה בבקשה....

יש ברשותי סוויטש חיברתי את הסוויטש למודם של בזק בכניסה 1.

ובכניסה 2 ו 3 חיברתי את שני המחשבים בכבלים רגילים (לא מוצלבים). מה אני צריך לעשות הלאה

אם אני עושה חיגן אז אפשר להתחבר אבל רק במחשב אחד, את שניהם ביחד אי אפשר לחבר כי צריך לחייג - ואם אני מחייג כשאחד מהם מחובר אז הוא אומר שהקו תפוס

מה אני אמור לעשות - אשמח אם תעזור לי..

בקש מספק האינטרנט לאפשר לך חיבור ללא חיוג.

עם 012 לא הייתה לי כל בעיה ופשוט אין צורך להשתמש בחייגן.

פורסם

כאשר עושים רשת ביתית עם ראוטר לא צריך חייגן ולא תקבל תמיכה בספק האינטרנט שלך, אלא אם כן רכשת את הראוטר אצל הספק שלך. התמיכה עולה 50 שקל(במידה וקנית לבד ראוטר), יש צורך לדעת הגדרות. אם אתה רוצה לשים את שני המחשבים בחדרים שונים תעשה רשת אל-חוטית

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

וחשוב מאוד לזכור שבעת חיבור מחשבים באופן ישיר, שלדעתי הכי זול והכי פשוט, יש להשתמש בכבל CROSS, ואם הכבל שאצלך הוא לא קרוס (מוצלב), פשוט חתוך אותו באמצע איפשהו וחבר את ארבעת החוטים הפעילים (יש כמה חוטים לא בשימוש) בצורה הפוכה, יש מיליון שרטוטים איך לעשות את זה באינטרנט, אל תזרוק את הכבל.

• תוכן חדש...