Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה כבר מהיום הראשון שמותקנתלי מערכת ברכב.

כאשר אני לוקח סיבובים, הסאב מטלטל מצד לצד ומידי פעם אני אפילו מוצא אותו הפוך.

הכבל של הסאב הוא גם כן קצר ככה שלסאב אין הרבה חופש תנועה מבחינת הכבל, וכמו כן לחליף לכבל יותר ארוך זה ממש סרט, כל הכבלים עוברים בתוך הריפוד, התקנה נקייה ומקצועית ביותר שלקחה לי שבוע ימים, מה שכן עשיתי פשלה קטנה באורך הכבל של הסאב, ולא שווה הכאב ראש של פתיחת כל הריפוד מחדש להחלפת כבל.

איזה הצעות יש לכם לקיבוע הסאב לרכב על מנת שלא יזוז כלל ממקומו.

תודה רבה.

יצחק.

פורסם

אתה יכול לחתוך 4 מקלות דקות (אפשר למצוא במלא נגריות שזרקו עצים) בגודל של הסאב עצמו (רק הבסיס) ולמסמר אותם לרצפת הבגאג' (לא לפח, אלא לפלטת עץ דקה שנמצאת\תהיה בבגאג') מסביב לתיבת סאב עצמה.

אוהד.

פורסם

נראה הרבה עבודה וכדי להגיע לתוצאה יפה צריך הרבה השעקה.

אני מחפש פיתרון פרקטי ופשוט

חשבתי לשים דבק זכר נקבה, אבל השטיח ברכב מאוד רופף ואז האז יעוף לצדדים עם השטיח.

דבר נוסף שחחשבתי לעשות זה וו בצורת רייש בין הסאב לרצפת הבאגז, מה שכן לא בא לי לקדוח שם בפח.

פורסם

חוטי גומי כאלה בסביבות החצי מטר כל אחת, אתה רואה אותם הרבה על עגלות של זקנים שהולכים לשוק ומכל צד יש לו וו . ככה שאתה יכול לתפוס את הסאב איפה שאתה רוצה לקשור אותו לאחד הקירות ולמושב האחורי מאחורה

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

תבריג תופסן טבעת על החלק העליון של גב התיבה ואותו תפסן טבעת מקביל אלי במושב האחרי, צחבר את השנייים עם שאקל קטן

וזהו והסאב לא יזוז הוא יהיה נשלף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
חוטי גומי כאלה בסביבות החצי מטר כל אחת, אתה רואה אותם הרבה על עגלות של זקנים שהולכים לשוק ומכל צד יש לו וו . ככה שאתה יכול לתפוס את הסאב איפה שאתה רוצה לקשור אותו לאחד הקירות ולמושב האחורי מאחורה

זה נראה לא אסטטי ובמידמת הצורך לא יהיה אפשר לקפל את המושבים האחוריים

סקוטש

תדביק על רצפת השטיח ועל הסאב, הרבה

עוד אופציה זה להפסיק לקחת סיבובים של שומאכר

זה אמנם באמת לא קורה סביבובים במהירות סבירה, אבל במהירות טיפה מעל סבירה הסאב מתחיל ממש לטייל, או שבבמבר הוא מחליט לקפוץ.

פורסם
סקוטש

תדביק על רצפת השטיח ועל הסאב, הרבה

:mm_yeah:

אצל חבר שלי זה ככה כבר מלא זמן ומחזיק ממש טוב

רק שים דבק חזק על הסקוטשים שמתחברים לסאב ואת אלו שיהיו על הרצפה תתפור לריפוד...10 דקות עבודה

אם תשים דבק חלש הם ינשרו לך בקיץ מהחום בבגאז'

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

גם אני עשיתי את זה לחבר שלי אבל לקחנו את זה צעד אחד קדימה את הסקוץ תפרנו יפה על הבד של הרכב ואת הנקבה תפסנו עם אקדח סיכות.

בנוסף גם את השטיח עצמו חיברנו לרכב עצמו כדי שהוא לא יזוז.(באותה השיטה)יצא לנו יפה,אסטתי,ופרקטי.

אז זו ההמלצה שלי בהצלחה .

פורסם

פרק את הרמקול מהתיבה קדח בתוכה בחלק התחתון חור בקוטר 10 מ"מ שים בורג גאמבו ותפוס אותו לריצפת הבאג"ז ואז גם לגנב מיומן זה יהיה סרט להזיז אותו..:lol:

פורסם

אולי זה יעניין אותך, השגתי תופסנים כאלה שאפשר לקנות בכל מכולת שכונתית, החלק השני שלהם תפוס עם ניט לפח....

קדחתי בפח כן...

זה גם עלול לעכב גנב (שלא קרא את ההודעה הזאת) בכמה שניות קריטיות וגם זה ניתן לפירוק נוח אם צריך...

norm_7E7876A6F6854D2497B4BB7F24BE0D61.jpg

• תוכן חדש...