Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר יש קרוס-אובר בתוך ה HU, איך בעצם ה HU "יודע" מה אני מחבר ליציאות שלו כדי לדעת אילו תדרים להעביר ואילו לא להעביר???

פורסם

ה HU הוא גולם. מה שאתה אומר לו זה מה שהוא עושה. הוא לא "רואה" מה מחובר אליו.

כאשר אתה חותך במכשיר, הפרוססור הפנימי שלו מפעיל מעגלים חשמליים אשר מתאימים את האות היוצא בהתאם למה שהגדרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כלומר אני צריך להגדיר איפשהו ב HU אילו תדרים להוציא בכל אחת מהיציאות של ה HU, כולל ביציאות לרמקולים אם אין לי מגבר?

פורסם

איך אני יכול לדעת? וגם בהנחה שזה רק על ה RCA , אז זה אומר שההגדרות של איזו תדרים להעביר באיזה ערוץ הם ב HU ואני צריך לכוון אותם?

פורסם
אם אני לא טועה הקרוס עובד רק על הRCA ולא על היציאות ברמקולים.

אתה טועה.

החיתוכים נעשים על כל היציאות, יותר מזה, בהד יוניטים יותר משוכללים עם קרוס 3WAY, החיתוכים חלים גם על היציאות של HU הרגילות.

פורסם
אתה טועה.

החיתוכים נעשים על כל היציאות, יותר מזה, בהד יוניטים יותר משוכללים עם קרוס 3WAY, החיתוכים חלים גם על היציאות של HU הרגילות.

אז לא הבנתי אם זה חותך את כל היציאות אז איך אתה מגדיר, מה ינגן הסאב, מה ינגן המיד, ומה הטוויטר.

לפי מה שהבנתי יש חיתוך לRCA הרי בבי אמפ כל RCA מחבר לזוג ערוצים כלומר 3 זוגות, וכל זוג נשלט מהמכשיר ונקבע דרכו איזה תדרים יחתכו.

:-) just smile
  • תוכן חדש...