Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת שמן בקורסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אופל קורסה 97

כשאני בודק שמן עם המדיד אני לא רואה ממש שמן עליו

כשפתחתי את המכסה של מילוי השמן - לא ראיתי שמן

איך אני יודע כמה למלא?

תודה

פורסם

אני לא מכונאי - אבל אם אין כלום במדיד - רוב הסיכויים שהמצב לא לטובתך.

קח שמן מתאים (בדוק בספר הרכב, או בקבלה מהטיפול האחרון, או חפש בפורום) - ותתחיל למלא, לאט לאט, ומידי פעם בדוק מה קורה במדיד. קח בחשבון שלוקח כמה שניות עד שהשמן מתייצב ולכן חכה מספר שניות לפני שאתה שולף את המדיד לבדיקה.

אתה צריך להגיע לאזור שבין סימון המינימום למקסימום, את זה אתה בטח יודע.

אם אחרי המילוי מופיע לך סימון במדיד, והכל נראה סביר, שים לב אם אחרי כמה שעות עמידה, אין סימני נזילה מתחת לרכב. אם יש, ייתכן והבעיה שלך היא הפקק שמן שאינו סגור טוב/פגום.

בכל מקרה, בצע מעקב אחרי מצב השמן באופן תכוף יחסית - לפחות בתקופה המיידית של אחר המילוי (שבועיים-חודש) - כדי לדעת איפה אתה עומד.

פורסם

דרך פקק מילוי השמן לעולם לא תראה שמן.

אתה תראה רק על המדיד, בשתי קווים או אותיות, השמן צריך להגיע לקו העליון במדיד.

תתחיל למלא רק כאשר הרכב כבוי וחונה במישור יותר משעתיים.

אם חסר התחל למלא לאט לאט כל פעם קצת וחכה 2 דקות בין מילוי למילוי.

הפסק שהגעת לקו המקסימום במדיד.

בדוק גם מתחתלרכב אם אין נזילות שמן.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...