Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אם יש פה אנשים שמבינים בנ"ל אשמח לתגובות.

דירה גדולה בת 16 שנה, מערכת חשמל חד פאזית.

כמעט כל יום בשעות הערב נופל החשמל בכל הבית.

בבית פועלים המכשירי החשמל הבאים: מזגן 3 כ"ס (על 30 מעלות), מפזר חום על עוצמה מירבית, תנור חימום על עוצמה מירבית, דוד, מכונת כביסה וגם טלוויזיה 29 אינץ'.

מצורפת תמונה של הלוח חשמל- כפתור 11 קופץ למטה כל הזמן ומנתק את החשמל לכל הבית. מה הבעיה??

תודה מראש.

46740383el8.jpg

פורסם

אתה מפעיל כ 10KW צרכנים שזה כ 45 אמפר כשגודל החיבור אצלך הוא 40 אמפר. כבה חלק מהצרכנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם 3 כ"ס וגם 30 מעלות???

תעשה משהו עם הבידוד של הבית והחלונות, ואל תפעיל את כל הדברים האלה ביחד.

אני במיוחד לא מבין את השילוב של מפזר חום עם מזגן. מופרז לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הדירה שלך - כדאי לך לשקול הגדלה לחשמל תלת פאזי.

בעלות של כ-3000-4000 ש"ח תוכל לשדרג את מערכת החשמל למערכת תלת פאזית (3X25) השקולה ל-75 אמפר.

40 האמפר שיש לך כיום לא מסוגלים להחזיק את כל צרכני החשמל הכבדים שפרטת.

אם הדירה לא שלך, תאלץ ללמוד לא להפעיל את כל מכשירי החשמל בו זמנית אלא לתמרן בינהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ואו, אני לא רוצה לדעת כמה יוצא לך חשבון חשמל אבל זה מטורף. גם מזגן, תנור, מפזר והכל על שיא הצריכה שלו.

תתחיל מזה שתוריד את המזגן ל26-24 מעלות, לא ראית את הפרסומת? מבחינת עוצמת החום זה לא כזה ישנה לך אך בצריכת החשמל זה כן.

:-) just smile
פורסם

ובשביל לתקן את הכותרת, לא מדובר בקצר, אלא בעומס יתר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם הדירה שלך - כדאי לך לשקול הגדלה לחשמל תלת פאזי.

בעלות של כ-3000-4000 ש"ח תוכל לשדרג את מערכת החשמל למערכת תלת פאזית (3X25) השקולה ל-75 אמפר.

40 האמפר שיש לך כיום לא מסוגלים להחזיק את כל צרכני החשמל הכבדים שפרטת.

אם הדירה לא שלך, תאלץ ללמוד לא להפעיל את כל מכשירי החשמל בו זמנית אלא לתמרן בינהם.

יותר

כ- 4000 ש"ח לחח"י עבור הגדלת חיבור 3#25A

כ 6000 ש"ח עבור עבודת חשמלאי הכוללת:

החלפת מפסק ראשי ומפסק פחת מ חד פאזי ל תלת פאזי

עבודת חשמלאי הכנת הדירה לבדיקה של בודק מוסמך.

לידיעתך בדיקה זו חובה.

אז תתחיל לשלוט בהפעלת מכשירי החשמל / או לשלם

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

רזמל כנראה עבר לעבוד בחברת חשמל (בהזדמנות זו אאחל לו בהצלחה) , ומנסה לשכנע אזרחים תמימים מן השורה להגדיל את הכנסותיה של חברת החשמל לישראל.

אין בעיה לקבל מחברת חשמל 60-65A גם בלי חיבור תלת-פאזי. כמובן שצריך לעשות את זה עם חשמלאי מוסמך ובלה בלה בלה. אם אצלי בדירה יש שלושה (!) מזגנים, דוד חשמלי, מדיח ותנור שפועלים יופי על חיבור חד-פאזי לא צריכה להיות בעיה לאדון STIO.

וזה מעבר לעובדה שאתם משתמשים בחשמל בצורה מאוד בזבזנית ואין סיבה להפעיל מזגן 3 כ"ס על חימום 30 מעלות + שני תנורים מקומיים. אתה גר ביוקנעם, לא בנווה אטיב.

נ.ב - עכשיו כשאני חושב על זה, אכן נצפתה מרצדס ישנה מול המשרדים של חברת החשמל בת"א. הטבעת על רזמל מתהדקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אצלי היה המפסק 40 אמפר וכל חורף קופץ כשהיו מדליקים כמה צרכנים בבת אחת,חשמלאי הגדיל לי אותו ל 60 אמפר ומאז אין קפיצות.כמה מאות שקלים ואתה מסודר.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בבתים הישנים, כדי שלא תהיה שריפה ח"ו מקצר, היו שמים מפסק מקדים פחת. ז"א מפסק שמקפיץ חלק מהבית, שלמשל אליו מחוברים רוב שקעי הכח בבית, ושקעי התאורה מחוברים למפסקים שלהם.

הייתי מציע לך או להגדיל לתלת פאזי, או דו פאזי, ואז תוכל להפעיל מכשירי חשמל כאוות נפשך, או שתכבה חלק מהמכשירים.

כידוע, קצר עלול לשרוף לך את הבית.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
גם אצלי היה המפסק 40 אמפר וכל חורף קופץ כשהיו מדליקים כמה צרכנים בבת אחת,חשמלאי הגדיל לי אותו ל 60 אמפר ומאז אין קפיצות.כמה מאות שקלים ואתה מסודר.

יוסי

מה שהוא עשה לך זה קומבינה, הוא הגדיל רק את "ערך הפיוז" נאמר זאת כך. לצורך העיניין אם אתה מגיע ל50 ומשהו אמפר המפסק לא קופץ אבל החוטים בבית מותחים, ושריפה יכולה להגרם בקלות, בגלל שהמערכת חשמל בבית לא בנוייה להספק כזה.
פורסם

הוא החליף את כל המפסק ולא רק פיוז - למה קומבינה ?

חוץ מזה שזה דוד של אישתי ככה שאני לא מאמין שהוא יעשה משהו שייסכן אותנו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

המספק הזה הוא הפיוז, רק במקום להשרף הוא קופץ ומכבה הכל. תקח כל מכשיר חשמלי בעל פיוז תשנה את ערכו לגבוה יותר ותראה שמקרה של קצר הוא ישרף, ובמקרה של עומס יכול להמיס את כל החיווט.

אסור לשים פסק בעל ערך גבוה יותר במידה והמערכת חשמל בבית לא שונתה. לך זה גם לא עולה כמה מאות אלא יותר בכיוון של 6000 ש"ח.

• תוכן חדש...