Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מתל-מונד:

אולדסמוביל קטאלס קופה מסוף שנות ה-70'

וולבו 144 תחילת שנות ה-70'

אלפא רומיאו (ג'ולייטה?) משופצ"רת שנת 85'

o.jpg

v.jpg

a.jpg

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא בטוח, אבל נראה לי, שזאת הדודג', שהייתה פעם בת-ימית, ועמדה זמן-מה ברחוב החשמונאים, בין היתר! כואב לי לראות אותה ככה! אולי בכלל גנבו אותה?

!

אתה לא טועה.אני זוכר אותה במפרץ החנייה מול החנויות ברחוב החשמונאים בבת-ים.

פורסם

ובעניין אחר: אם מישהו רוצה קורטינה MK4 (לא 5- 4!!!) סטיישן- הצילו אותה מהר, כי היא עומדת ללא מספרים במיגרש הברזל בצומת הירקונים בפ"ת- המיגרש שמאחורי המסעדה, כשפונים מכביש 5 לפ"ת, ישר פונים ימינה לשביל העפר ואחרי כמה עשרות מטרים המיגרש. האוטו נראה במצב ממש טב- ללא מכות וחלודה בכלל, כואב הלב לראות אותו ללא מספרים במיגרש הברזל! התמונות יהיו מחר!

הנה היא...

DSCF0116.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למנהלי הפורם

יש הרבה רכבים ישנים שרואים ברחוב. אני יכול לצלם אותם או לספר עליהם אך אני מציע לפתוח שירשור בו אנשים יכתבו על רכבים ספציפים שהם מחפשים וכך יוכלו למקד יותר את חברי הפורם. אני מציע לקרא לשירשור " מדור חיפוש קרובים"

פורסם

מוריס , הרכב של בעל מוסך, נמצא בר"ג

הרכב ללא ניירת, לפרטים בה"פ

התמונות לא איכותיות , הרכב נראה במצב די טוב יחסית לשנה לדעתי, המצב טוב גם בפנים הרכב.

24022008141648.jpg

24022008141659.jpg

24022008141712.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אני כמעט בטוח שהרכב הזה השתתף בעבר בסרט ישראלי ישן כלשהו רק שלא מצליח להיזכר כרגע איזה.

מוריס , הרכב של בעל מוסך, נמצא בר"ג

הרכב ללא ניירת, לפרטים בה"פ

התמונות לא איכותיות , הרכב נראה במצב די טוב יחסית לשנה לדעתי, המצב טוב גם בפנים הרכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מהכרותי עם העיר הזאת ועם האזור הספציפי שהרכב עומד בו אני כמעט בטוח שהרכב נגנב .

מניסוני רוב הרכבים ללא מספרי רישוי (וחלק עם..) שנמצאים באזורים מסוימים בטייבה בטירה וכ"ו במקרה הזה איפה שהרכב הנ"ל צולם לא אתפלא אם יתגלה שהרכב נגנב.

הבעיה שהמשטרה די חוששת לעשות מבצעים באזור שכן מדובר באזור עם פשיעה קשה ועבריינים כבדים שלא חוששים ממשטרה.

דודג' דארט ללא מספר רישוי במצב מניח את הדעת בכניסה לעיר טייבה שבשרון במגרש עפר סמוך למוסך מורשה מרצדס. את השתקפותו של עבדכם הנאמן ניתן לראות באחת התמונות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני כמעט בטוח שהרכב הזה השתתף בעבר בסרט ישראלי ישן כלשהו רק שלא מצליח להיזכר כרגע איזה.

אתה מתכוון לסרט שבו שיחק אריה אליאס כבעל הרכב,

ברח לי השם של הסרט.:roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מהכרותי עם העיר הזאת ועם האזור הספציפי שהרכב עומד בו אני כמעט בטוח שהרכב נגנב .

מניסוני רוב הרכבים ללא מספרי רישוי (וחלק עם..) שנמצאים באזורים מסוימים בטייבה בטירה וכ"ו במקרה הזה איפה שהרכב הנ"ל צולם לא אתפלא אם יתגלה שהרכב נגנב.

הבעיה שהמשטרה די חוששת לעשות מבצעים באזור שכן מדובר באזור עם פשיעה קשה ועבריינים כבדים שלא חוששים ממשטרה

מהכרותך עם העיר הזאת אתה לא מכיר אותה בכלל והאיזור הספציפי הזה שאתה מדבר עליו הוא רחוב החשמונאים בו יושבת יחידת המשטרה הירוקה, סיירות המשטרה ללכידת מקרי עבריינות (וגניבת רכבים בתוכם) ומה לא, אני מחזיק 5 כלי רכב אספניים +אופנוע ויכול לספר לך שגניבת הרכבים בעיר שואפת לאפס!!!אז אל תבלבל במח.

הרכב שייך למכר שקורא לעצמו אספן ולמעשה הינו מוציא לפועל של השמדת רכבי אספנות. לפני למעלה משנה סיפר לי כי שלח את הרכב לפחחות צבע אצל בני דודינו, ועכשיו יוצא לי לראות איזו עבודה נפלאה עשו לו......

אני מניח שאפגוש אותו שוב, רק שבפעם הבאה אני ישתדל לנער אותו קצת ולנסות להשיג לו קליינט למי שמעוניין ברכב...

פורסם

אלון, אני חושב, שהוא דיבר על הטירה או טייבה, ולא על בת-ים, שאתה מדבר! ובדיוק את התגובה הזאת חיכיתי, שתאשר שזה אכן האוטו, שחשבתי עליו! (מי כמוך אמור להכיר את האיזור שבו היה:wink: )...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

OK. זה מגיע.

שעה: סביבות 2 בצהוריים.

מקום: מושבים באיזור המרכז, אפשר להגיד, כרגע אינני מעוניין למסור פרטים יותר מדוייקים מחשש לגנבי הברזל.

יום- לפני יומיים.

נפשות הפועלות: אני, דימה V8וחצי, ואסף (asaf572) בתפקיד "המודיע".

זה מה שקלטה המצלמה של הכתבינו, שיצאו לשטח לעשות תחקיר על המיקרים המזעזעים של ההתעללות בענתיקות החסרות ישע!:-) :

DSCF0133.jpg

DSCF0130.jpg

DSCF0120.jpg

DSCF0138.jpg

DSCF0139.jpg

DSCF0140.jpg

פורסם

המשך:

DSCF0141.jpg

DSCF0142.jpg

DSCF0143.jpg

DSCF0144.jpg

DSCF0145.jpg

DSCF0146.jpg

פורסם

ועוד:

DSCF0147.jpg

DSCF0148.jpg

DSCF0149.jpg

DSCF0150.jpg

DSCF0162.jpg

DSCF0163.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...