Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים...

בשבועיים הקרובים אני מתכוון כנראה לרכוש את המאליבו החדשה(ובכך לשדרג את המאליבו 2007 שלי).

אני מתלבט לגבי האופציה להזמין את הרכב עם ריפודי עור במקום ריפודי הבד שבברירת המחדל.

בצורה מזדמנת שמעתי ביקורת ששוללת את כדאיות ההתמחשות בעור משום חסרונות שונים: בקיץ העור מתחמם מאוד ובכניסה לרכב התחושה בישיבה על עור היא פשוט נוראית ואילו בחורף תחושה של מושבים "רטובים" וכן הבנתי שיש צורך בהתייחסות וטיפול מיוחדים כדי לשמר את שלמות העור וטיפוחו(מריחת נוזלים מיוחדים וכו'...?).

היתרון: יופי? אפשרות להסרת כתמים בקלות(יחסית לבד)?

מה נכון מכל הפרטים הללו?

מה אתם מציעים על סמך נסיונכם...?

בברכת שבוע נהדר ובטוח לכולם.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

יש לי ברכב מושבי עור, אבל גם מערכת קירור / חימום למושבים הקדמיים (סירקולציה של אוויר שיוצאת מתוך המושב).

כעקרון לעור ישנם מספר יתרונות:

- הוא עמיד יותר לקרעים ולכתמים.

- הוא נראה יוקרתי יותר ויפה יותר.

החיסרון העיקרי הוא הצורך בתחזוקה (3 פעמים בשנה) - קרי - מריחת העור בתחליב לעור. לא מדובר בעבודת פרך, מדובר בערך בחצי שעת עבודה לפעם.

לגבי התחושה בקיץ / חורף:

יש בזה משהו והרבה תלוי במקום החנייה שלך. אם יש לך חנייה מקורה אז הבעיה הזו לא קיימת.

פורסם

הבעיה מבלבלת ... מי לא רוצה עור, זה יפה איכותי ומרשים.

אני לא רוצה עור .

המבחן - כל כסאות המחשב והמנהלים מעור, הוחלפו לכסאות עם ריפוד טוויד .

עניין של הרגשה, ונוחות, והרבה ויכוחים.

עשה ניסיון עם כסאות המנהלים מעור, או נסה למצוא חבר, עם רכב, בעל כסאות כאלה,

ההרגשה האישית קובעת, ולא דעות של אנשים ...

( הטיפול, והתחזוקה - אם כייף לך, עם העור, שווה לקחת, ולטפל, זה שווה את היופי )

אז התבלבלתה - גם אני, ולפני קניית רכב חדש, גם אצלי הדילמה תחזור ...

ואז, עוד פעם, אני אוותר, ואקח כיסוי אחר .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אכן דילמה. כסאות עור ללא איוורור (כמו שציין dorki) הינם בעייתיים בקיץ הישראלי.

מאחר ועור לא "נושם" נגרמת הזעה בגב - לא ממש נעים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה לכל המגיבים.

נדמה לי שכמי שמתגורר בנגב החם(מדי) וחניות מקורות לא מזדמנות לי אלא מעט(מדי)...אוותר על העור ואשאר עם האופציה של בד. גם עמית שלי לעבודה סיפר לי עד כמה הוא מוצא את עצמו מצטער שרכש רכב עם ריפודי עור....

תודה לכולם.

פורסם

אני העברתי כמה וכמה שנים עם ריפודי עור ברכבים שונים ומעולם לא סבלתי כמו שאתם מתארים.

1- יש הבדל בין עור אמיתי לסתם פלסטיק דמוי עור.

2- העור שהיה לפני 10 שנים והעור של עכשיו אמנם באים מאותו סוג של פרות (באופן כללי) - אבל הם עוברים תהליכים שונים במפעל והן איכותם והן עמידותם טובות יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הניסיון שלי הוא מריינג' רובר ו-A6 (תסכים איתי שלא מדובר שם בדמוי עור). אמנם לא היו שום בעיות איכות/שחיקה וכד', אבל היו גם היו הזעות בגב בנסיעות ארוכות בקיץ.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

יש לי נסיון של שנים על גבי שנים בA6 - ומעולם לא הרגשתי את ה"דביקות" ואת ה"רטיבות" שאנשים טוענים שהרגישו במושבי עור.

כמו כן היו לי כמה נסיעות ארוכות בעוד מכוניות כמו E CLASS, S CLASS ושות' ואפילו ב"טרייל בלייזר" ולא הרגשתי את הדברים האלה.

לא זכורים לי מקרים של "הזעות בגב" גם לא אחרי סיורי מפעלים שעוברים בסיור כזה באיזור האלף קילומטר ביום.

אני גם לא מבין למה צריכים להיות דברים כאלה - הרי כמעט כולנו נוסעים עם מזגן בחודשי הקיץ.

המזגנים של היום מקררים את הרכב תוך מספר דקות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תודה לכל המגיבים.

נדמה לי שכמי שמתגורר בנגב החם(מדי) וחניות מקורות לא מזדמנות לי אלא מעט(מדי)...אוותר על העור ואשאר עם האופציה של בד. גם עמית שלי לעבודה סיפר לי עד כמה הוא מוצא את עצמו מצטער שרכש רכב עם ריפודי עור....

תודה לכולם.

שקול גם באותה הדזמנות לקנות רכב אחר שנותן תמורה טובה יותר לכספך.

פורסם

החיסרון העיקרי הוא הצורך בתחזוקה (3 פעמים בשנה) - קרי - מריחת העור בתחליב לעור. לא מדובר בעבודת פרך, מדובר בערך בחצי שעת עבודה לפעם.

לגבי התחושה בקיץ / חורף:

יש בזה משהו והרבה תלוי במקום החנייה שלך. אם יש לך חנייה מקורה אז הבעיה הזו לא קיימת.

באיזה חומר אתה משתמש לתחזוקה של העור? מה מחירו?

פורסם

אני משתמש בתחליב של יעקובי לספות עור (בקבוק בצבע חום). עבד ושמר מצוין על העור במגאן והיום עושה עבודה טובה בקליאו.

אישית, הדבר החשוב ביותר מבחינתי בטיפול בסלון עור הוא למנוע מהשמש לצלות אותו:-)

Veni Vidi Vici

פורסם
באיזה חומר אתה משתמש לתחזוקה של העור? מה מחירו?

קניתי לאחרונה חומר של ARMOR ALL מאוטו דיפו, היה במבצע 532 מילי-ליטר ב- 20 ש"ח.

גם הסנו עושה את העבודה כ- 25 ש"ח לבקבוק (שמספיק ללא מעט פעמים), ניתן להשיג בכל סופר.

פורסם
שקול גם באותה הדזמנות לקנות רכב אחר שנותן תמורה טובה יותר לכספך.

gsk היקר,

עשיתי שיעורי בית היטב. אילו עשית גם כן היית מוצא שהמאליבו החדשה היא עולם אחר לעומת קודמותיה, עולה על כולן ומהווה מהפכה ב GM. הביקורות בירחוני הרכב המובילים והמקצועיים ביותר מחמיאות בכל תחום, לרבות בהתנהגות הכביש.הילל פוסק, ירחון אוטו והגה כולם בחנו את הרכב וניתן לקרוא את התרשמויותיהם. המאליבו החדשה סגרה את הפערים מול קאמרי ואקורד ואילו עלותה תהיה תחרותית במידה בלתי רגילה. איכויות ההרכבה מעולות, הפלסטיקים בליגה אחרת וההקפדה על עיצוב וכו' שונים מכל מה שהיה. אני מרוצה אפילו מהמאליבו 2007 שלי(עלות-תועלת מצויינת) ואף הטרייד-אין שאני עושה ב UMI נותן לי אחלה מחיר(מחירון+5% וזה אומר שהפסדתי בשנת דגם כ 7%!). היא נותנת יותר מהמתחרות אבל....לא מתאימה עדיין לחוקי העֶדֶר של ישראל.

ניתן להיכנס לאתר שמציג את הרכב(עלה זה עתה) וניתן למצוא שם הפניות למבחנים שהזכרתי לעיל:

http://www.chevrolet.co.il/malibu/?Toolid=72K9KU&website=divur

• תוכן חדש...