Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אחרי חיפוש למכונית אוטו' במצב מצויין, החלטנו ללכת על יונדאי אלנטרה 04 דגם GLS 5 דלתות .

עכשיו אחרי כחודש שמנו לב שהרכב חלש מאוד , ביצועים נמוכים יחסית .

ולכן אנו שוקלים להחליף את הרכב למשהו חזק יותר , רק שהפעם יש דרישות קצת יותר שונות .

בעיקרון הדרישות הם :

1 ) חזק .

2 ) ביטוחים לא הכי יקרים שיש (בגדר רכב רגיל)

3 ) צריכת דלק לא כמו של מנוע 4K משהו רגיל סטנדרתי.

4 ) איבזור רב כאפשר , גם מבחינת מערכות בלימה וגם מבחינת יופי סאן רוף וכו' ... ("מפנק")

5 ) לא הכי חשוב אבל גם יקח חלק הוא השנתון , בתקציב כזה אנו מצפים לקבל מעל שנת 99 וכו' ...

הרכב אמור לשרת נהג חדש בעתיד , אך בכל זאת צריך להיות גדול כמו משפחתית (הונדה סיווק , מאזדה 3 וכו' ...)

אני יודע שקשה מאוד למצוא חיית שכזאת ולכן אנחנו צריכים כיוון להתחלה .

אודה לכל מי שיכול לתרום מהידע שלו .

כל כיוון יוכל לעזור

יעקב

ד"א , אין תוצאות בחיפוש בסגנון הנ"ל , או שלא מצאתי .

יש כבר כיוון נחמד להונדה סיוויק , אך המנוע הוא 1.6 , האם הוא מספיק חזק ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנוע של סיויק הרבה יותר נמרץ משל אלנטרה.

הבעיה תהיה עם הסעיף של ביטוח:

ביטוחים של הונדה יחסית יקרים . תוסיף לזה נהג חדש .

ההמלצה שלי- ניסן אלמרה מנוע 1800. שנת 2003.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם חבר של אבא שלי הצביע על האלמרה , אבל אני לא יודע למה אני לא נמשך אליה .

כמובן שהיא תילקח גם כאחד האפשרויות .

יש לנו זמן עם קניית הרכב לא ממהרים לשום מקום .

מה עם סוגי ה VW למינהם ? אמינים מספיק ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם חשוב לך בראשונה שהרכב יהיה "חזק", למה אתה בכלל מחפש אוטומטית 1.6 ?

משפחתית אוטומטית 1.6 לא תהיה חזקה. אתה צריך משפחתית ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן אני מחפש משפחתית וכן אני מחפש חזקה .

כמובן שאני לא מחפש אימפרזה טורבו , אבל אני מחפש משהו הרבה יותר חזק מהאלנטרה.

האלנטרה ממש חלשה .

הכוונה לחזקה היא מנוע שיסע כמו שצריך , ולא יחנק ב 80 בעליה קטנה .

אני צריך משפחתית כי אני לא אוהב את הסגנון של הקטנות למינהן .

למה אני מחפש אוטו'? כי ככה אני אוהב לנהוג , זה כבר קשור לסנגון נהיגה , אין הרבה מה להתווכח על זה כמו שאתה יודע.

שוב תודה

יעקב

פורסם
גולף מנוע 2.0.

חזקה יחסית ומפנקת.

למה לא קראת את ההודעה שלי עד הסוף ?

ביקשתי לא מכוניות קטנות , משפחתיות .

שוב תודה .

יעקב

פורסם

גולף היא בכלל לא מכונית קטנה, כנס אליה ותראה (אני הופתעתי לטובה).

בכל אופן, ניסן אלמרה נשמעת אופציה טובה, אבל אין לה פינוקים (חוץ מארבעה חלונות חשמל) ואם אני לא טועה מבחינה בטיחותית היא מצויידת בנוסף לכריות אוויר, רק ב-ABS.

פורסם

ואם חסר לך ה"בגאז'" כדי לחשוב שמדובר באותו גודל, תקנה ג'טה (או ונטו או בורה או איך שלא קוראים לה בשנתונים שרלבנטים לך).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה לגבי טויוטה קורולה ?

לדעתי אם היא תכנס לתקציב זאת תהיה הבחירה הטובה ביותר.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

קודם כל קורולה ב60K זה גג 01',למרות שהוא מעולה כמו סיביק וזריזות מאלנטרה היתי ממליץ על אלנטרה 2ליטר או מזדה 323 2 ליטר .שתיהן זריזות בהרבה מאלנטרה רגילה,אבל זה עדיין לא משהו מיוחד.לדעתי רכב בעל ביצועים יחסית חזקים למחיר נמוך הן ללא ספק אמריקאיות,כמו מאליבו או קווליר 2.4 או ביואיקים .אמינות כמעט מוחלטת,מאוד נוחות אבל בנויות כמו משאיות צבאיות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...