Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התווכחנו על היפוכי פאזות.

מדובר פה על רמקולים אחורייים אבל זה יכול להיות כל רמקול.

נגיד לדוגמא יש לנו רמקול אחד שמחובר לרדיו דיסק. והכול עובד טוב.

אם מחליפים את הפלוס והמינוס שלו, זה היפוך פאזה? והוא אמור להשמע לא טוב, נכון?

או שהכוונה של היפוך פאזה, זה שתי רמקולים שחיבורי הפלוס והמינוס שלהם שונים,

זאת אומרת אחד מתחבר פלוס מינוס והשני מינוס פלוס.

תודה לעוזרים, ושבת שלום.

פורסם
התווכחנו על היפוכי פאזות.

מדובר פה על רמקולים אחורייים אבל זה יכול להיות כל רמקול.

נגיד לדוגמא יש לנו רמקול אחד שמחובר לרדיו דיסק. והכול עובד טוב.

אם מחליפים את הפלוס והמינוס שלו, זה היפוך פאזה? כן והוא אמור להשמע לא טוב, נכון? לא

תודה לעוזרים, ושבת שלום.

אני יתן לך דוגמא

יש לך סאב שמחובר למגבר באופן הבא פלוס לפלוס ומינוס למינוס

הסאב אמור לדפוק כלפי חוץ כלומר הדפיקה הראשונה תהיה כלפי חוץ והחזרה תהיה כלפי פנים

כשיש היפוך פאזה (כלומר מינוס לפלוס ופלוס למינוס) אז הסאב מתנהג הפוך כלומר קודם נכנס פנימה ואחר כך יוצא החוצה

מקווה שהבנת את הרעיון (למה לא נראה לי כתבתי מובן)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אתה יכול להפוך פאזה (כמו שרשמו כבר) או שאתה יכול להפוך פאזה ביחס לרמקול השני. מה שאתה עשיתה כאשר החלפה פלוס ןמינוס באחד הרמקולים. אם הם נימצאים באותו מרחק מהמאזין אז תישמע שהבאס נעלם לך. למה? כי שתי הרמקולים מנגנים בפאזות שונום ב 180 מעלות. בעצם הפוך פאזה זה תמיד כש מחליפים קוטביות.

פורסם

אני הידחף טיפה,

אני פשוט חברתי סאב וזוג קומפוננט למגבר ולא התייחסתי לפאזות איך אני יכל לדעת אם חברתי הפוך? אני אמור להרגיש?

תודה.

פורסם

תבדוק תחוטים הכי פשוט, שים לב איפה החוט עם הפס ברמקול בפלוס או במינוס ואותו דבר במגבר או אם יש לך חוטים עם צבעים...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

למתקינים יש שיטה קלה יותר לבדוק פאזה

מחברים את החוט שמגיע לHU מהרמקול (במקרה של ברדק בחוטים\רכב ישן) צד אחד פלוס וצד שני מינוס ורואים לאן הממברנה זזה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אתה מתכוון לסוללה ? נוכחתי לדעת שזה פועל רק בימים האחרונים, כשמחברים לפי פלוס ומינוס הממברנה עולה, כשמחברים הפוך היא יורדת.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
ואם אין לי זמן לפתוח את הדלתות למרות שאני שומע מצויין יש טעם?

לא..

אתה אוהב איך שהרמקולים מנגנים?! אין רעשי לוואי מהרמקולים (חרחורים וכו')?! אתה נהנה מהמערכת שלך?!

אם התשובה לכל השאלות הנל היא כן אז אין טעם לגעת תמשיך להנות מהמערכת

חבל להרוס משהו טוב..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כל הוויכוח הזה הוא על רמקולים אחוריים.

אני לא מבין מה הטעם בכלל להתעסק עם פאזות ברמקולים אחוריים אלא אם כן יש תופעה שממברנה של אחד הרמקולים מחרחרת בגלל שהיא לא מסוגלת לזוז היטב בכוון ההפוך או אם יש תופעה של ביטול (פאזות הפוכות בין הרמקולים שלא בהתאמה).

מה אתם מנסים להשיג? במה?

קצת פספסתם את הקונספט... נמו - אתה באמת סטלן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...