Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב!

טוב אז חלום ילדות ישן נושן, אני זוכר איך המכונית המתוקה הזאת מצאה חן בעיניי זו הייתה אהבה ממבט ראשון.

תמיד קיוותי וידעתי שתהיה לי אחת כזאת ביום מן הימים. ומתי שבעיניי היא הייתה חמודה כל השאר טענו שהיא מכוערת.

עד כאן סטנדרטי אני מאמין.

עכשיו לתכלס, האם יש סיכוי למצוא אחת כזאת במצב ראוי שנוכל להזדקן ביחד?

או שהנדירות שלה כבר קברה כל סיכוי לאתר אחת כזאת במצב מכובד (לא מפחד מישורי קו) מחפש אחת שתהיה לכל הפחות שמורה מאוד מבפנים ובמצב אורגינלי (חשוב לי מאוד) ובלי מכות ועיוותים משמעותיים מבחוץ. מחיפוש שביצעתי הבנתי שגם מה שיש מדובר ברכבים שעברו ידיים רבות עם מאות אלפי קילומטרים. האם המנוע שלה יכול לסחוב מעבר ל200,000 ק"מ??

או שרצוי לוותר ובכל זאת לחפש אחת עם קילומטרז' נמוך? ראוי לציין שלרוב הרכב ישמש לנסיעות של מקסימות 20 ק"מ הלוך ושוב פעם בכמה ימים. לא משהו מאומץ. הרכב הנוכחי שלי עבר 5,000 ק"מ בשנתיים. זה סתם להמחשה.

אשמח לכל עצה או יד מכוונת.

תודה לכם.

פורסם

לא חייבים עם 200 אלף ק"מ:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=402&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

יש לך חלום מתוק ולא יקר.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את החלום שלך אפשר להגשים די בקלות.

רכבים רבים נמצאים בבעלות "חובבי הז'אנר", וזוכים ליחס ולתחזוקה ראויה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני שמתי עליה עין כבר מלפני 10 שנים ואני מחפש לקנות כזאת בקרוב.

ראיתי היום ברעננה טווינגו צהובה עם שלט למכירה נוסעת במסלול הנגדי ולא הספקתי לתפוס אותה, מישהו אולי מכיר אותה ויכול להשיג לי את המספר טלפון?

• תוכן חדש...