Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבעים?

SYpde
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה החלטתי להזמין I30 דרך הליסינג.אני עכשיו מנסה לבחור איזה צבע הכי מעניין אותי, אבל הצבעים באתר יונדאי נראים מזויפים ולא מדויקים (מאחר והכל ציור בלבד).

חבר שלי הציע לא לקנות רכב בלי לראות את הצבעים בעיניים שלי - אולם בסוכונות באזור יש רק את הצבעים שפחות מענינים אותי.

אותו חבר הציע לי לקפוץ למגרשי חניה של חברות ליסינג, שבדרך כלל מחזיקות את כל הצבעים אצלהם ולהסתכל אצלהם. אישית אני יודע שעל כביש 4 בין מחלף גהה לבני ברק יש המון מגרשי חניה בצד.

האם מישהו יודע או יכול לכוון אותי למגרש חניה שכזה שאוכל לראות בו את צבעי המכוניות?

תודה מראש.

פורסם

התקשר לסוכנות של יונדאי, אמור להם שאטתה מתכוון לקנות את הרכב, שאל איפה ניתן לראות רכב בצבע המסויים שאתה מחפש.

אולי באותה הזדמנות גם תוכל לעשות נסיעת מבחן ברכב, ולא רק לראות את הצבע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למען האמת כבר נסעתי ברכב (חבר שיש לו את הרכב בליסינג), ככה שלפחות בצד הזה אני פטור :-)

לאן ניתן להתקשר? האם הסוכנות ברעננה לדוגמא מודעת לזה שבסוכונת בראשון לציון (לדוגמא) יש I30 כחולה?

• תוכן חדש...