Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולה להיות הסיבה שהאוטו מתחמם כאשר אני עומד בפקק לכמה דקות, הוא לא מחמם כשמגיע "עד האדום" אבל ניתן לראות שהחום לא סטנדרטי והמחוג נמצא במחצית הדרך לק האדום, הוונטה עובדת, אין נזילת מים - בדקתי כמה וכמה פעמים, מה זה יכול להיות?

מדובר בשברולט אלרו 2001 מנוע 2400 עם 140000 ק"מ, הרכב מטופל בזמן, אין שום בעיה נראית לעין....

פורסם

תודה על התשובה...

יש לי דרך לודא אם זה באמת משאבת מים? אפשר איכשהו לבדוק אם היא עובדת בלי ללכת למוסך?

פורסם

אם אתה מכיר את הרכב, משתמש בנוזל קירור מקורי ואין ג'יפה במערכת הקירור אין הרבה אפשרויות חוץ מהמשאבה (בהינתן שהוונטה באמת תקינה ועובדת במהירות הרצויה וכן שהדבר קורה רק בעמידה).

אם אתה לא בטוח או נראה שיש לכלוך במערכת הקירור ניתן לבצע שטיפה שלה.

בכל מקרה כדאי שעין מקצועית תבדוק זאת.

תוכל למצוא המלצה על בעלי מקצוע בשרשור ההמלצות בפורום "אוף טופיק".

כמו כן תוכל לפנות לאורן שכתב לך את התשובה. אורן בעל מקצוע מעולה שאוכל בעיות כאלו בלי מלח.

פורסם

שוב תודה, זה עוזר המון כל הפורום הז...

אני צפוני ולהגיע למרכז יההי אוך מדי בשבילי אז אני אאלץ להתשמש במוסכים פה בצפון...

יש איזה מושג כללי כמה זה צריך לעלות המשאבה לאלרו?

פורסם

האם במערכת הקירור יש נוזל קירור איכותי, או "מיים ירוקים" (פטל) ?

מלבד משאבת המיים, צריך לבדוק גם אם הרדיאטור זקוק לניקוי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
שוב תודה, זה עוזר המון כל הפורום הז...

אני צפוני ולהגיע למרכז יההי אוך מדי בשבילי אז אני אאלץ להתשמש במוסכים פה בצפון...

יש איזה מושג כללי כמה זה צריך לעלות המשאבה לאלרו?

פנה אל מוסך הבוחן, אשר נמצא באיזור צומת קרית אתא . רחוב השיש 21 מפרץ חיפה.

פנה אל בחור בשם אריה .

מומלץ!

מספר של אריה : 0507919452

תגיד לו שאתה מ ולדי.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי אותה בעייה לפני כמה ימים והמשכתי לנסוע עם האוטו עד שהלך לי מנוע ...שים לב שמד החום באוטו הזה לא מודד את הטמפרטורה האמיתית של המנוע אם אין מים במערכת .. קודם כל תעשה ניקוי מערכת הקירור ורדיאטור אם הבעייה נמשכת אחרי הניקוי אז זהו המצב הרגיל של המנוע ואין סכנה להמשיך לנסוע..

פורסם

לי הייתה אותה תופעה בדיוק בביואיק, בסוף כנראה הלך מנוע (מים בשמן). וזה למרות שישר הלכתי למוסך מורשה שבביצע פירוק וניקוי של הרדיאטור ובדיקת לחצים.

תבדוק שאין מים בשמן ושאין ג'יפה במדיד.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...