Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים למאזדה 3 07 עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כשבוע מזדה 3 1.6 {כמו שחבר אומר להגיע מ A ל B בלי הפתעות} ורציתי לדעת מה החוקים בנוגע לג'נטים גדול יותר וכמה גדולים ומידע כללי ... כנ"ל לגבי ספוילר שאמא שלי רוצה להתקין{כןכן אמא מגניבה}...

תודה מראש O.G

פורסם

ספוילר למה? האם הינך יודע כי בארצינו הקטנטונת יש נטייה לאנשים מסוימים לישבור ובמקרה הטוב לגנוב דברים.

חבל לחורר את הבג'ז של הרכב מה גם עכשיו חורף ואני בטוח שאינך רוצה ליראות מיים בבגאז שלך.

האם הגאנטים הקיימים הם רגילים או מגנזיום? הרכב גם ככה לא יותר מידי חסכוני בדלק אז מעבר למידה אחת יותר בגאנט תגדיל את הצריכה, וגם יהיה צורך להחליף ארבעה צמיגים לחדשים שזו גם כן הוצאה מיותרת כי הצמיגים הקיימים די חדשים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

האם פי אס מגיעה עם "18, אז המרווח לפחות מאפשר את זה. אני מאמין כי במשרד הרישוי יתנו לך לשנות עד "17

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...