Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליונדאי אקסנט 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לפני יומיים לקחתי לבדיקה (אצל "המומחה") יונדאי אקסנט 96 עם 147000קמ לבדיקה.

האוטו לא עבר תאונה בכלל (דבר נדיר). אך יש בעיות מכניות לא קלות (לטענתו):מנוע שורף שמן ויש גם נזילות שמן ובנוסף לכך לחץ לא מאוזן - יש צורך בטיפול ראש מנוע.

המנוע קצת רוקד / מרעיש - תושבת מנוע.

ההגה מושך ימינה - כיוון פרונט.

חלודה בדרכי הפליטה.

תגובה של הגיר קצת איטית - החלפת שמן גיר + פילטר גיר.

בסוף הוא העריך את כל הנזק המכני (+ 2 דלתות אחוריות שלא נפתחות מבחוץ) בכ4500 ש"ח עלויות תיקון.

השאלה שלי היא:

האם 4500 ש"ח הערכה בבדיקה זה הרבה לרכב בגיל הזה?

האם תיקון ראש מנוע בגיל הזה אמור להרתיע אותי? האם מישהוא יודע על מקרים בהם טיפול ראש מנוע שנדרש פעם אחת בד"כ יחזור שוב ושוב? ביונדאי ספציפית?

אנא ענו לי אני אמור לקנות את הרכב ביום שישי במחיר של 15000 במקום 18700 מחירון

פורסם
שלום רב לכולם,

לפני יומיים לקחתי לבדיקה (אצל "המומחה") יונדאי אקסנט 96 עם 147000קמ לבדיקה.

האוטו לא עבר תאונה בכלל (דבר נדיר) טוב מאוד. אך יש בעיות מכניות לא קלות (לטענתו):מנוע שורף שמן ויש גם נזילות שמן מאיפו נוזל השמן ? ובנוסף לכך לחץ לא מאוזן - יש צורך בטיפול ראש מנוע.מה זה לחץ לא מאוזן ? אם הכוונה לקומפרסיה לא אחידה, הבעייה יכולה להיות לא רק בראש.

המנוע קצת רוקד / מרעיש - תושבת מנוע. אם מה שנאמר בסעיף הקודם אכן נכון, המנוע ירעד גם כשהתושבות תקינות

ההגה מושך ימינה - כיוון פרונט. שוב פעם, יש עוד סיבות, כמו צמיגים לא תקינים, בלא במתלה הקידמי ועוד.

חלודה בדרכי הפליטה.

תגובה של הגיר קצת איטית - החלפת שמן גיר + פילטר גיר. ואם החלפת שמן גיר לא תעזור וצריך שיפוץ גיר מלא, הוא (הבודק) יעשה את זה על חשבונו ?

בסוף הוא העריך את כל הנזק המכני (+ 2 דלתות אחוריות שלא נפתחות מבחוץ) בכ4500 ש"ח עלויות תיקון.

השאלה שלי היא:

האם 4500 ש"ח הערכה בבדיקה זה הרבה לרכב בגיל הזה? הערכת מחיר תיקון מקבלים במוסך.

האם תיקון ראש מנוע בגיל הזה אמור להרתיע אותי? כן האם מישהוא יודע על מקרים בהם טיפול ראש מנוע שנדרש פעם אחת בד"כ יחזור שוב ושוב? כן ביונדאי ספציפית? לא רק

אנא ענו לי אני אמור לקנות את הרכב ביום שישי במחיר של 15000 במקום 18700 מחירון

קח את הרכב למוסך נורמאלי, תבקש לבדוק קומפרסיה ולחץ הפוך, ותקבל חוות דעת על מצב המנוע. במקרה ובמאמת יש צורך בפתיחת ראש מיידית, אל תקנה את הרכב.

מה צבע השמן בגיר והאם הבעלים יודע מתי הוחלף השמן לאחרונה ?

האם הרגשת התנהגות לא תקינה של הגיר בנסיעת מבחן שעשית ?

תגובה איטית זה מושג כללי מאוד. האם הגיר מחילק אם משלב הילוכים עם מכה?

האם יש תגובה לקיקדאון? האם ביציאה מהמקום יש עליה מוגזמת של סיבובי מנוע, לפני שהרכב מתחיל לזוז ?

• תוכן חדש...