Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של CLIF DESINES le 1.1 le, דעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אמריקאית שמייצרת מוצרים החל מהבינוני עד הגבוה - לא היי-אנד אבל חברה טובה ומוכרת.

יצא לי לשמוע סטים מוגברים על המגברים שלהם סה"כ אין לי משהו רע לאמר.

אם זה מוצר טוב או פשוט אני לא יודע. אתה תמיד יכול לרשום בגוגל את המילה reviews ליד שם המגבר הזה ולראות עם יש עליו ביקורות. אני מאמין שהמוצר סה"כ נותן תמורה נאה למחיר שלו - אני מבין שמדובר על משהו יד 2.

מגבר זה אולי אחת הקניות היותר בטוחות ביד 2 משום שהם פחות רגישים מרמקולים או מעיניות לייזר של HU ויש להם תוכלת חיים ארוכה, אבל אתה חייב לבחון את המוכר ולהשתדל לקנות מאדם כמה שיותר אמין.

אני עד היום סה"כ עם חברי פורום - לא נפלתי ולא סבלתי משום דבר - אבל שוב, תברר טוב טוב מה מצב המגבר לפני שאתה קונה, אם היו תיקונים, תחבר אותו לרכב ותבדוק לפני שאתה משלם או שאם המגבר מותקן רצוי שתפרק אותו מהרכב של המוכר רק אחרי ששמעת אותו עובד כמה דקות טובות וראית שהוא לא מגיע לרתיחה מטורפת או נכנס לפרוטקשיין חס וחלילה.

בקיצור - אפשר לכתוב עד מחר, הרעיון מובן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע לא יצאה לי לשמוע את המונובלוק שלהם אבל הרכבתי לחבר שלי את המגבר שלהם של 4 ערוצים והוא נשמע לא רע בכלל

כמה רוצים עליו ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אלקסנדר , בוא תסביר לי איך בדיוק אתה יודע לשמוע מגבר ?

איך אתה מבדיל בין ההשפעה שגורם המגבר לצליל לבין ההשפעה שגורם הרמקולים לצליל לבין ההשפעה של הרדיודיסק ושל האקוסטיקה ברכב וכו . ?

לגבי קליף , אני אישית לא אוהב את המוצרים שלהם בתקופה האחרונה . פעם הם היו חברה טובה . היום היא חברה שמנסה למתג את עצמה הרבה יותר גבוה ממה שהיא באמת.

מעבר לזה , אם אתה רוצה חוות דעם על המגבר צריך לדעת בכמה אתה קונה אותו. השאלה היא כמובן מה האלטרנטיבות.

פורסם
אלקסנדר , בוא תסביר לי איך בדיוק אתה יודע לשמוע מגבר ?

איך אתה מבדיל בין ההשפעה שגורם המגבר לצליל לבין ההשפעה שגורם הרמקולים לצליל לבין ההשפעה של הרדיודיסק ושל האקוסטיקה ברכב וכו . ?

לגבי קליף , אני אישית לא אוהב את המוצרים שלהם בתקופה האחרונה . פעם הם היו חברה טובה . היום היא חברה שמנסה למתג את עצמה הרבה יותר גבוה ממה שהיא באמת.

מעבר לזה , אם אתה רוצה חוות דעם על המגבר צריך לדעת בכמה אתה קונה אותו. השאלה היא כמובן מה האלטרנטיבות.

אז למה אתה לא אוהב את קליף?

הרי לפי דבריך אין הבדל שמיע. קדימה לקנות פולס אודיו.

פורסם
אז למה אתה לא אוהב את קליף?

הרי לפי דבריך אין הבדל שמיע. קדימה לקנות פולס אודיו.

.....

+1

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...