Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום! בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שבזמן הנסיעה בכביש משובש יש מאחורה דפיקות כמו מכה. בדקתי את הבולמים בחיבורים ולא מצאתי דבר. האם משהו נתקל או יודע על התופעה הזו? (דרך אגב שאני עובר פסי האטה הדבר לא קורה) תודה מראש

פורסם

סביר להניח שזה מהסרן האחורי. זה קרה לי בזמנו, ונתקלתי בתופעה אצל עוד כמה בעלי קליאו/19.

יש בסרן הזה גומיות שמאבדות את חיותן עם הזמן. אם תצליח למצוא מישהו שיסכים להחליפן , כדאי. זו חתיכת עבודה, ואני בזמנו קיבלתי רק תשובות של "תחליף את כל הסרן", אף אחד לא היה מוכן להתעסק עם זה.

סרן אחורי מפירוק היה בעלות של כ-300 שקל בזמנו, אבל היום אולי זה השתנה קצת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שלום לחברי הפורום! בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שבזמן הנסיעה בכביש משובש יש מאחורה דפיקות כמו מכה. בדקתי את הבולמים בחיבורים ולא מצאתי דבר. האם משהו נתקל או יודע על התופעה הזו? (דרך אגב שאני עובר פסי האטה הדבר לא קורה) תודה מראש

שלום

יתכנו הסיבות הבאות :

1) בולם פגום

2) מיסב ציר אחורי

3)ברגים או זרוע אחורית משוחררים

בברכה

דוד ברזילי :-D

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני מניח שכן. בתקופת הקליאו הייתי פחות "מבין" ברכב, ואולי נתנו שמות שונים לאותו הדבר (זה היה הרכב הראשון שלי).

ובשפה פשוטה: יש מין מוט בצורת האות ח (מאוד רחב , |____|), שמחבר בין שני הגלגלים לתחתית הרכב.

אני בהחלט חושב שזהו שמו , מייצב אחורי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...