Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני צריך קומפוננט קדמי ומגבר חדש.

המגבר צריך להחזיק סאב 400, 12 אינץ' של אלפאסוניק (נפלא) וזוג אמבטיות 6X9 200 של מורל.

מקדימה יש לי קמיליון וכאמור, אני זקוק לקומפוננט 5.5. ומגבר קטן שיחזיק אותם. (הכל יושב בלנצ'יה תמה)

ידידה שלי טסה לארה"ב בקרוב ואני רוצה שהיא תביא לי קומפוננט ומגבר (את המגבר הקטן אני כבר ארכוש בארץ)

אני קצת מיושן בטעם שלי והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על העדפותיכם.

אני מת על הסאב של אלפאסוניק והשאלה היא אם גם הקומפוננטים והמגברים שלהם באותה הרמה? (קניתי אותו בחו"ל לפני הרבה שנים ואז אף אחד לא הכיר אותו בארץ)

בתחום המגברים אני מחזיק מאוריון, קיקר ורוקפורד.

בתחום הקומפוננטים: בוסטון אקוסטיקס, מורל ופוקאל. האמת היא שאני ממש לא איש של קומפוננטים אבל בגלל העדר מקום, אני חייב להתקין סט.

אם תוכלו גם לתת לי מס' סדרות (מכיוון שיש הרבה זבל לצד האיכותיים) אודה לכם מראש.

נ.ב. אם אתם חושבים שמגבר אחד יוכל להחזיק את כל המערכת, זו גם יכולה להיות אופצייה.

מכל מקום, שפכו... נשמח לשמוע 8)

פורסם

קודם תקציב!

אחר כך תבוא המערכת!

לגבי קומפוננט עדיף שתלך לחנות מערכות ותתחיל לשמוע מה שהכי עשה לך את זה תקנה!

לגבי מגבר עדיף מגבר ארבע ערוצים לרמקולים ומגבר מונובלוק לסאב

שיהיה בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
קודם תקציב!

אחר כך תבוא המערכת!

לגבי קומפוננט עדיף שתלך לחנות מערכות ותתחיל לשמוע מה שהכי עשה לך את זה תקנה!

לגבי מגבר עדיף מגבר ארבע ערוצים לרמקולים ומגבר מונובלוק לסאב

שיהיה בהצלחה

אורן.

תקציב לא כזה רלוונטי מאחר והקניה תעשה בחו"ל. המחירים בארה"ב נמוכים משמעותית מהארץ. תמיד קניתי את המערכות שלי בחו"ל.

ראיתי בארץ מחירים מגוחכים עבור סטים בינוניים מאוד של סאונד סטרים למשל ואפילו פוקאל. ראיתי סאבים מהסדרות הכי נחותות של קיקר במחירים שהוציאו לי את העיניים מהחורים. גרתי לא מעט שנים בלוס אנג'לס והיו לי שם מערכות נהדרות שבארץ היו עולות לי פי 8 ואני ממש לא מגזים. היתרון הוא ששם פשוט הייתי נכנס מאחורי החנות לרכבים של בעלי הבית ומקשיב.

אבל בשנים האחרונות אני רואה שיש קפיצת מדרגה משמעותית ברמת המערכות שמגיעות לארץ ואני בטוח שרובכם מבינים ומכירים היום הרבה יותר ממני ולכן אני מנסה לקבל עיצת ידע.

מכל מקום, אני אשמח אם תזרקו שמות של דברים איכותיים גם אם הם מעט יקרים. לא צריך להסחף עד לדגמי הפרימיום, אבל רמה גבוהה ולא זולה.

אני אוהב סאונד נקי ורך ותמיד מעדיף להקשיב בעצמי. הרבה אנשים אוהבים לשמוע עצמה ע"ח סאונד אבל אצלי הסאונד הנקי בא לפני הכל. זה אומר שברמקולים אני מצפה לשמוע מיד- ווקאל צלול ונקי.

זו הסיבה שאני כ"כ אוהב את הסאב של אלפאסוניק למשל, שמעתי חזקים ממנו אבל איכות הסאונד שלו והבס הרך והרחב שהוא מפיק פשוט מלטפים את האוזן.

אני גר בצפון ואני לא מכיר כאן שום חנות שאפשר לשמוע בה מערכות. בדר"כ כל חנות עובדת עם איזה ספק שמביא לה סחורה ספציפית אותה היא שמחה יותר למכור (לא מכליל חלילה, אבל יצא לי להתקל בלא מעט כאלו) הייתי שמח לשמוע מה יש בשוק במו אזניי, אבל אין לי מושג איפה.

מודה לעוזרים ומבקש ממי שימליץ, אם אפשר, להסביר למה.

תודה מראש 8)

פורסם

טוב לא צריך להגזים עם המחירים.

מגבר אתה יכול לקנות של הייפוניקס מהסדרות הגבוהות יש לי אחד שהתקנתי לפני כמה ימים והוא פשוט מגבר מטורף!!!

לגבי קומפוננט אתה יכול לקנות את המורל פה בארץ אני חושב שזה יהיה אפילו יותר זול מבחוץ.

יוגב.

• תוכן חדש...