Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף יש לי תמונות איכותית של הרכב ממצלמה טובה ולא מזו של הפלאפון ואני רוצה להעלות את זה ועוד כמה דברים לאלבום באינטרנט .

הבעיה באתרים שאני מכיר PIC ו- PIC4U זה שבאחד יש לוגו על התמונות שאני מעלה ובשני לא ניתן לראות את התמונות בגודל סביר.

יש גם את האלבום שבוואלה אבל הוא מסורבל .

מי שמכיר אתרים אחרי מוזמן לשים פה לינק.

מיקי.

פורסם

215/55/16?

איזה רמת גימור?

כנראה שהיא לא אוונגרד,

ובגלל זה החתך נראה לי גבוה

(החוסר בהנמכה).

אבל נראית טוב.

שמור עליה ועל עצמך.

פורסם

אכן היה לי מוזר השילוב של הפנסים

והחוסר בהנמכה.

עדיין נראית טוב :p

אם תרצה בעתיד, הייתי מציע הקשחה והנמכה (אוחזת נהדר באוונגרד),

ו/או סט ג'אנטים רחב וחתך נמוך יותר (אפשר לאשר עד 18").

פורסם

זו אלגנס לפי הג'נטים המקוריים בתמונה. לבנה, 270, 99.9% מונית לשעבר. תקן אותי אם אני טועה.

הפחחות יצאה מעולה אגב.

פורסם

יש לי אפשרות לקנות ג'אנט 18' מאוד יפה במחיר של הג'אנטים שיש לי כיום אבל בלי הנמכה הרכב יראה כמו ג'יפ איתם.

את האמת דווקא חשבתי על העניין של ההנמכה אולי בעתיד.

הרכב הוא שנת 2002 אבא שלי קנה אותה חדשה מהחברה בזמנו , לפני קצת פחות משנה שילמנו את המיסים עליה והעברנו אותה לשימוש שלנו בבית.

פורסם

כבר עברו 5 שנים אז אני משער שלא נשאר הרבה מיסים לשלם. כמה היא עברה אגב אם זה לא סוד?

אני ואבא שלי מצאנו C220 CDI שנת 2000 מונית שעברה 230K ק"מ ונראית כמו ששלך נראית בתמונות (בחיים לא נגע בה מכחול). הבחור שינה את דעתו בקשר למכירה בשניה האחרונה :(

• תוכן חדש...