Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 1900 או 2950?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רדיו דיסק לרכב. מניסיוני הדל אני רוצה פיוניר בלבד.

אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים: deh2950 ו deh1900.

כאן כבר התחלתי להתבלבל...

בחנות אחת יש הבדל של כ 200 ש"ח (ה 2950 יקר יותר) ושנה אחריות לשניהם

בחנות שניה ה2950 זול ב 50 ש"ח ומקבל 3 שנים אחריות (1900 מקבל שנה).

שאלתי היא:

למה יש הבדל במשך האחריות?

למה הבדלים כאלה גדולים במחיר ל 2950?

בשורה התחתונה איזה מכשיר עדיף בהתחשב בדרישות שלי שהן, שלא יקפוץ (אני נוהג בטנדר), שיהיה אמין, שיקלוט רדיו ברמה סבירה.

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חיפוש יענה לך על עניין האחריות (יש רק 2 מיליון ת'רדים בנושא),

אבל כדי להקל עליך :

3 שנים אחריות הן בדר"כ של היבואן הרישמי - עוזי רדיו (ט.ר. אלקטרוניקה)

1 שנה תינתן במקרה של ייבוא פרללי - ואז המחיר זול יותר.

המלצה חמה , כנס לפה ותבדוק אילו דגמים הם של יבואן רישמי ואותם תרכוש עם 3 שנים אחריות , גם אם זה טיפה יותר יקר.

בהצלחה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עם אתה לא מחפש פונקציות

יציאות למגבר.

תצוגות. דולפינים. חתולי ים. תנינים. ושאר יונקים למיניהם

תקח את הדגם הזול יותר.

שנותן לך אחריות ארוכה יותר.

מה הכוונה. תקח דגם כמו 1950! שאמור לתת לך 3 שנים. דגם לא משוכלל. אבל לרוב אמין יותר. פשוט יותר

ומה גם לא יכאב לך בעוד שנתיים וחצי / 5 שנים. להחליף כי המכשיר עשה את שלו מהרעידות. מהמכות. וכו.

ומה גם שלרוב הוא פחות גניב! בגלל המחיר היותר זול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הכי זול בזאפ מכל הדגמים שהוזכרו כאן, גם ה 1950, הוא ה 2950. 529 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים.

נראה לי שאלך עליו.

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...