Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפוס תקלות ב BMW 320 E36

פורוצ
שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

החלפתי מנורות בלוח השעונים ונורית כרית האוויר החלה להבהב.

האם מישהו יש מכשיר לאיפוס תקלות?

במוסך בטוח יקחו לי על זה כסף האם תוכלו להפנות אותי למישהו שיעשה לי את זה בחינם?

זה דקה עבודה : חיבור המכשיר לרכב ואיפוס התקלה.

(כרית האוויר בסדר, זה בוצע לרכב בעבר כשפירקתי את לוח השעונים)

אני מאשדוד.

תודה.

W202 C240

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

החלפתי מנורות בלוח השעונים ונורית כרית האוויר החלה להבהב.

האם מישהו יש מכשיר לאיפוס תקלות?

במוסך בטוח יקחו לי על זה כסף האם תוכלו להפנות אותי למישהו שיעשה לי את זה בחינם?

זה דקה עבודה : חיבור המכשיר לרכב ואיפוס התקלה.

(כרית האוויר בסדר, זה בוצע לרכב בעבר כשפירקתי את לוח השעונים)

אני מאשדוד.

תודה.

זו דקה עבודה שיכלה לחלוף בעבודה מכניסה על רכב אחר, ככה שגם לדקה עבודה יש מחיר, בעיקר בבית עסק שמשלמים שכירות [אפשר למדוד גם בדקות] וגם חשמל [שגם הוא יכול להמדד, אם צריך, ביח' לזמן]

אם אתה רוצה בחינם - כנס לאינטרנט ובצע חיפוש בפורומים של E36 איך מאפסים את המחשב.

אין סיבה שאיזה עסק יתרום לך ידע \ כלי \ תועלת כשאתה בא בגישה כזו.

רון.

-נ.ב., יש אפשרות לבצע איפוס כזה לבד, יש מליון ושלוש פורומים שמתעסקים בב.מ.וו בכלל, ובE36 בפרט ומסבירים שם איך לאפס את התקלות במחשב הרכב-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפעם הבאה שאתה מחליף מנורות תוציא את המפתח מהסווי'ץ או תנתק את המצבר.

בדרך כלל רוב המוסכים ובעיקר צ'מפיון לא גובים כסף על מחיקה של תקלה מהסוג שלך.

גש למוסך ותברר את העניין.

במידה ואתה גר באיזור ת"א קפוץ למוסך רון ברחוב המסגר 31 ת"א ובקש את עזרתו של רון (מסור לו שאני בקשתי שיעזור לך).

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, איזה חמוד אתה.

בפעמיים שהייתי בצ'מפיון כדי לאפס תקלה כזו לקחו לי 250 + מע"מ.

אם יש משהו שהם לא עושים, זה לעבוד חינם.

ד"א "קמור" מטפלים ב- BMW לא? צ'מפיון לא כוללים אותם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, איזה חמוד אתה.

בפעמיים שהייתי בצ'מפיון כדי לאפס תקלה כזו לקחו לי 250 + מע"מ.

אם יש משהו שהם לא עושים, זה לעבוד חינם.

ד"א "קמור" מטפלים ב- BMW לא? צ'מפיון לא כוללים אותם.

ארז,

במוסך צ'מפיון בני-ברק וגם במוסך פליקס בעבר לפני שהיה לי סורק תקלות המוסך לא גבה ממני כסף.

גם רון לא גובה כסף אם הלקוח במיוחד לקוחה חמודים :-)

גובים כסף עבור איבחון וניתוח התוצאות אבל לא במקרה של הדלקות נורה עקב הבעיה שהבחור סיפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז "ניקרו" אותי אהה?

טוב, אני לא מתפלא. בכל הנסיונות שהיו לי עם צ'מפיון קרית גת (מוסך נהורה , לא מומלץ כלל חברים, כבר ביחס הם נופלים קשות) רק נפגעתי. בצורה בוטה ובהפגנתיות הם היו מנסים כל הזמן לשכנע "אתה לא יודע כלום" , "תכנס אלינו, נסדר הכל".

פעם אחת, החלטתי לשלוף את כישוריי המכאניים והחשמליים, הראתי להם מה אני יודע. פתאום הם נהיו חברים, מסתחבקים ומתעניינים. כשהם יודעים שיש מולם מישהו שמבין עניין הם מהר מאוד משנים את הטון.

שיחנקו

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיפור אמיתי !

הרכב הקודם שלי גולף דור 4 שנת 2000 נקנה על-ידי תושב קרית-גת ומטפל מזה שנתיים במוסך שציינת.

לפני חודש ימים הבחור התקשר אלי לצורך התייעצות בנושא רעשים בזמן הבלימה וטיפולים נדרשים לאחר 120K. שאלתי אותו מספר שאלות וגם כמה הוא משלם על הטיפולים ופשוט נפלתי מהכסא, ייעצתי לבחור (אלירן) להגיע מקרית-גת למוסך רון לצורך טיפול 120K ובדיקת בלמים, קבענו להפגש ביום שישי אצל רון וגם לשתות קפה (אנחנו שומרים על קשר חברי).

אחד העובדים המוכשרים של רון פירק את הגלגלים לצורך בדיקת בלמים וקרה לרון לראות את מצב הבלמים, לאחר מכן הצטרפתי, מה אתה חושב שראיתי ? הבחור נסע על רפידות גמורות כלומר הרפידות נשחקו עד לברזל קידמיות ואחוריות !!לידיעתך הבחור הכניס את הרכב כול 10K לטיפול והראה לי את הקבלות שבוצעו ברקסים ונבדקו בכול טיפול במוסך בקרית גת.

אם זו רמת השירות והטיפול אז לא פלא שגירים ומנועים של גולף גומרים את החיים שלהם מוקדם.

ארז, עבור מחיקת תקלות גם רון וגם מוסך פליקס בת"א לא גובים פרוטה וזה מתוך ניסיון של שנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה מבין על מה אני מדבר. הם חבורה של חובבנים שם.

הלוואי ויהיו יותר צדיקים כמו רון ופליקס.

מתי כבר בתי עסק יבינו שרכישת לקוחות היא בעיקר ע"י שירות טוב יחס ואמינות? :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...