Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

המשחק הזה יכול להוציא בן אדם מהכלים ! :twisted:

אני זקוק לתוכנה שתיקח מהמשאבים של ה CPU והזיכרון, ככה שתגרום למחשב להיתקע קצת ומהירות המשחק תאט.

שמתי לב, שכאשר האנטיוירוס של AVG סורק את המחשב - אז זה מאט את הפעולות במחשב והמשחק מאט בהתאם.

כן, אני יודע שזו רמאות...

אז, קדימה, התותחים - יש לכם המלצה לתוכנה או לסקריפט מסויים ?

שבת שלום, סעו בזהירות.

zuma.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

רמאות במשחקים זה לגיקים. תהיה גבר! :twisted:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנס לאיזה אתר פורנו שמכבד את עצמו, תוך דקה המחשב יתקע, אם לא יעצור לגמריי.

:evil:

*סתם ... אל תעשה את זה :wink:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

ה-AVG אמור לסרוק בשעה קבועה. אם המחשב יהיה סגור בשעת הסריקה הקבועה,

אז הוא יתחיל לסרוק מיד כשיופעל, להנאתך.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

NORTON INTERNET SECURITY 2008

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה משחק מטורף! ממכר רצח.

תיהיה גבר ותסיים כמו שצריך. לסיים עם צ'יטים זה כמו לקחת רכב בליסינג - אתה יכול להגיד שיש לך, אבל אתה לא באמת מתלכלך בגריז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...