Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיורד גשם נכנסים לי מים מתחת לשטיח (דרך תעלת הניקוז )שליד הנהג וגם שאני מדליק מזגן על חום יוצאים מים בשטיח

ואיך מוצאים את הפלסטיק השחור שמתחת לשמשה הוצאתי את הבורג אבל יש שם שייבה עגולה שלא יוצאת

פורסם

מה שנת הייצור וכתוב דוא"ל שלך ואולי אוכל לשלוח לך שרטוט/צילום של פרוק הפלסטיק.

לאחר הוצאתו תראה את אמבט מע' האורור שבתחתיה יש זרבובית גומי לניקוז מיים שסתומה מעלים ובוץ ולכן מי גשם נקווים שם

וחודרים דרך מע' האורור/חימום אל תא הנוסעים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לצערי אין לי זאת אבל ההסבר פשוט מאוד:

הסר את זרוע המגב מהציר ע"י פרוק האום.

הסר את האום הגדול המהדק את הפלסטיק השחור אל מנוע המגב וע"י מברג דק הרם והסר גם את הדיסקית (שייבה) הגדולה.

הרם את מכסה המנוע והסר את הברגים הקטנים המחברים את הפלסטיק, בחלקו הקדמי לכל אורכו בתא המנוע ובשני הקצוות למעלה יותר. מכוון המרכז החל להרים את הפלסטיק כלפי מעלה ולשחררו (הוא נדבק בגלל חומר אטימה).

שים לב לא לקרוע, אלא לנתק את צנורית מתיז המיים שבפלסטיק.

אם תהיה לך נזילת מיים/נוזל קרור מרדיאטור החימום, אז יחסרו לך מיים/נוזל קרור ברדיאטור - בצע מעקב.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...