Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי יהרוג אותי...

נכנסתי עם המראה הצדדית של האוטו מיטסובישי כריזמה שנת 99 באוטו... לאוטו שנכנסתי בו לא קרה כלום אבל בשלי

נשבר קצת מהפלסטיק של המראה הצדדית לא המראה נשברה אלא הפלסטיק..

אני תריך לתקן את זה מהר אתה יכולים להגיד לי איפה וכמה זה אמור לעלות?

עריכה:

בפורום שלנו כותבים בעברית.

בעברית כותבים עם סימני פיסוק.

.. 2 נקודות .. זה לא .... סימן .. פיסוק..

אם אתה לא יודע .. לכתוב עם .. סימני פיסוק .. קרא את זה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

מהר אין לך כל כך מה לעשות אני מציע פשוט להגיד את " האמת " לאביך ולהגיד לו שנכנסו לך באוטו מתישהו במהלך היום

יש אפשרות להחלפת מראה ואני לא חושב שזה עיניין יקר יש על רחוב המסגר במוסכי יד שניה האלה שתלוי על איזה רשת ברזל באקליות ומראות צד וכו תנסה שם תתווכח על המחיר זה כמו שוק בהצלחה לך

פורסם

בשעה כזו להלחץ לא ממש יעזור.

קח נשימה , תרגע. זו כולה מראה (תזכיר לאבא כמה כיף שאתה עוד חי ובסדר :wink:).

אני מניח שהמראה חשמלית. עבור שנת 99, כדאי לבדוק בפירוקיות שונות, לרוב ניתן למצוא בקלות. האם המראה בצבע הרכב?

אני קניתי חשמלית מפירוק ב-150 שקל (אני שברתי, אבא שילם :lol:). איני יודע אם אפשר למצוא רק את בית המראה (כלומר ללא המנוע והזכוכית), מה גם שאפילו אם תמצא כזה , העבודה להעביר את הזכוכית והמנגנון עלולה להיות לא פשוטה, לכן הייתי הולך ישר על חיפוש בפירוקיות, עוד כמה שעות, כשהן תפתחנה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
בשעה כזו להלחץ לא ממש יעזור.

קח נשימה , תרגע. זו כולה מראה (תזכיר לאבא כמה כיף שאתה עוד חי ובסדר :wink:).

אני מניח שהמראה חשמלית. עבור שנת 99, כדאי לבדוק בפירוקיות שונות, לרוב ניתן למצוא בקלות. האם המראה בצבע הרכב?

אני קניתי חשמלית מפירוק ב-150 שקל (אני שברתי, אבא שילם :lol:). איני יודע אם אפשר למצוא רק את בית המראה (כלומר ללא המנוע והזכוכית), מה גם שאפילו אם תמצא כזה , העבודה להעביר את הזכוכית והמנגנון עלולה להיות לא פשוטה, לכן הייתי הולך ישר על חיפוש בפירוקיות, עוד כמה שעות, כשהן תפתחנה.

על איזה פירוקיות אתה ממליץ לי?

אצה יכול לתת לי כתובת?

פורסם

יש פירוקית מצויינת ליד קלאב טוטל באילת, ויש אחת טובה גם בשארם.

(ואם לא הבנת את הרמז, המיקום שלך יעזור לקבל המון אופציות טובות, לא רק ממני).

כמובן, לא חסר גם מרחוב המסגר בת"א.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יש פירוקית מצויינת ליד קלאב טוטל באילת, ויש אחת טובה גם בשארם.

(ואם לא הבנת את הרמז, המיקום שלך יעזור לקבל המון אופציות טובות, לא רק ממני).

כמובן, לא חסר גם מרחוב המסגר בת"א.

יש מצב שאני ימצא ברחוב המסגר? אתה אומר שאני ימצא שמה מה שאני מחפש?

פורסם

הנסיון שלי ברחוב המסגר בשנים האחרונות מאוד מועט, אבל אני מאמין שתמצא. יש שם ממש הכל (אני שוקל לעבור לגור שם, בחניון של עזריאלי או אולי בתחנה מרכזית ישנה :lol:)

פורסם
הנסיון שלי ברחוב המסגר בשנים האחרונות מאוד מועט, אבל אני מאמין שתמצא. יש שם ממש הכל (אני שוקל לעבור לגור שם, בחניון של עזריאלי או אולי בתחנה מרכזית ישנה :lol:)

תודה אחי אני מקווה שאני ימצא מה שאני מחפש...

רק שאלה אחרונה נגיד ומצאתי כמה תעלה התקנה?

פורסם

זו כבר שאלה ממש טובה, איני יודע.

מעטים הם הדברים ששילמתי עליהם למוסך שיעשה בשבילי, במיוחד דברים קטנים כגון מראות וכד'.

אני לא מאמין שזה עסק יקר. בד"כ העבודה לא קשה וכוללת אולי 3 ברגים. אני מעריך 50-100 שקל (הערכב גסה, באמת אין לי מושג).

פורסם
זו כבר שאלה ממש טובה, איני יודע.

מעטים הם הדברים ששילמתי עליהם למוסך שיעשה בשבילי, במיוחד דברים קטנים כגון מראות וכד'.

אני לא מאמין שזה עסק יקר. בד"כ העבודה לא קשה וכוללת אולי 3 ברגים. אני מעריך 50-100 שקל (הערכב גסה, באמת אין לי מושג).

אתה יודע אוליי כמה אמור לעלשות מראה כזאת מהחברה?

כאילו חדש

פורסם

כלל לא הייתי חושב על אפשרות כזו, זה סדר גוגל של מאות שקלים.

הרכב שנת 99 כלומר 8-9 שנים על הכביש. תשמור את הכסף לדברים יותר הכרחיים שמחייבים חדש מהחברה.

אם תמצא תראה מתאימה מפירוק סביר להניח שהיא תספק אותך ביותר.

אני קניתי מפירוק, קצת גריז למנוע ו- sun of a gun לפלסטיק והיא יצאה יותר טוב מחדשה, ב-150 שקל שזה ממש מחיר בדיחה. לא רוצה לחשוב אפילו כמה צ'מפיון היו רוצים, כמו שאני מכיר אותם, הם היו מגיעים לאלפיה בקלות.

מספיק לטחון על הנושא חבר, קנה מפירוק וזהו. זה לא עניין כ"כ גדול ומסובך.

פורסם

טוב תודה אחי אני ילך לשמה השבוע...אינ מקווה שיהיה להם.. אתה יכול רק לכוון אותי איפה בדיוק זה ברחוב המסגר?

פורסם

טלפן וברר בחנות חלפים שיש לה גם מראות משומשות וגם חדשות תחליפיות, GTLV שברח' יצחק שדה 32 ת"א,

טל' 03-6876903.

פרוקיות הרכב שברח' המסגר הנן מרח' יצחק שדה לכוון דרום (בצד ימין, המערבי) ועד רח' ריב"ל.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...