Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216

tim tim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול אז אני מבקש את עזרתכם אשמח לקבל עצות על מכוניות בסכום זה

חסכונית מבחינת דלק תיקונים וחלקים ושלא היא הרבה במוסכים

רובר משנת 98 ב 11K האם כדי

ואשמח לשמוע אל עוד רכבים שמתאימים

פורסם

הייתי ממליץ לך שוב לחשוב אל קנייה של היצרן הזה אומנם זאה מכונית נהדרת אבל כתוצאה מזה שסגרו את המפעל הראשי החלקים עולים הון תועפות עם זאת האוטו נהדר נוח ומרגיש מודרני ביחס לשנתון לדודה שלי היה כזה והיא מכרה אותו רק בגלל שסגרו את המוסך שלו בירושלים והחלקים שלו עלו הון תועפות היא קנתה לעצמה רכב חדש אבל היא עדיין מתגעגעת אליו..

קח שאני לא ממליץ לך ללכת אל הרכב הזה

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
הייתי ממליץ לך שוב לחשוב אל קנייה של היצרן הזה אומנם זאה מכונית נהדרת אבל כתוצאה מזה שסגרו את המפעל הראשי החלקים עולים הון תועפות עם זאת האוטו נהדר נוח ומרגיש מודרני ביחס לשנתון לדודה שלי היה כזה והיא מכרה אותו רק בגלל שסגרו את המוסך שלו בירושלים והחלקים שלו עלו הון תועפות היא קנתה לעצמה רכב חדש אבל היא עדיין מתגעגעת אליו..

קח שאני לא ממליץ לך ללכת אל הרכב הזה

שטויות במיץ - יש חלקים זמינים. בתור בעל רובר 216 אני יכול רק להגיד לך שזאת אחלה קניה בטח במחיר שאתה תיקח אותו .

אני חושב שזאת אחת המכוניות היותר טובות שיש על הכביש ואם יש בעיה כלשהי אפשר להביא חלקים מחו"ל דרך איביי אנגליה.

העלות נמוכה משמעותית מהארץ.

וסתם כד"א רציתי לעשות טיימינג לבד לאוטו אבל אחרי ששמעתי את המחיר לטיימינג + משאבת מים + מותחן + שני מחזירים + ברגים חדשים ועבודה ב1200 ש"ח החלטתי שאני לא אתעסק עם זה ואני אתן למוסך שיעשה - וכל החלקים מקוריים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...