Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU השתגע (Sony CDX-F7705X ) בבקשה עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קבלתי את הרדיודיסק הנל מדוד שלי בחו"ל (הוא קנה אותו חדש אבל השתמש בו קרוב לשנה), עכשיו ככה..יש לו בעיה עם קריאת דיסקים אבל קשה לפענח מזה אז אולי נתקלתם בבעיה ותוכלו לעזור לי, כשאני מכניס דיסק צרוב הוא פעם קורא פעם לא אבל כשהוא קורא אותו הוא כבר עובד חלק מה שאומר מעביר שירים חלק והכל (לפעמים יכל לקחת 10 דקות עד שהוא קורא את הדיסק בזמן שאני כל פעם מכניס ומוציא כשהוא כותב לי ERROR על צג המכשיר אך גם יכל לקחת בדיוק כמה שניות) וכשאני מכניס דיסק אורגנל הוא כבר קורא אותו טוב אך גם עם אורגנל יש לפעמים פיקשושים ואני צריך להכניס ולהוציא את הדיסק פעמים ספורות (מקסימום 3).

אין לי מושג מה קורה פה..יכל להיות שדיסק ניקוי יפתור את העניין? או שמה יש בעיה עם העיינית ואני צריך לגשת למעבדת תיקונים(ואם כן כמה אתם משערים יעלה תיקון) ?

תודה רבה רבה לכל העוזרים. :roll:

פורסם

סביר להניח שאו שהעינית ממש מלוכלכת כבר ומתקשה לקרוא את הדיסק. במקרה הזה דיסק ניקוי איכותי יעזור.

במקרה השני העינית גמורה כבר. במקרה הזה התיקון יחסית יקר ונראה עדיף כבר לקנות מכשיר חדש.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אם באמת צריך להחליף עינית כמה זה כבר יעלה? כי אני מעדיף להשאר עם הHU הזה מאשר להחליפו באחד אחר שיעלה לי 700 שקל מכיוון שהוא מאד איכותי,נוח ויש לו 3 יצאות למגברים, AUX וגם כל יציאה 4 וולט שזה מצויין ככה שבמחיר שיעלה התיקון אני לא חושב שיכל להיות HU שיכל להחליף אותו. אז שוב, אם צריך, כמה יעלה תיקון +- ?

תודה.

פורסם
אז שוב, אם צריך, כמה יעלה תיקון +- ?

תודה.

עליך לשאול את החבר'ה בישפאר היבואן הרישמי של סוני בישראל ,

נקודה למחשבה , שעת מעבדה שלהם ממש יקרה (אני זוכר משהוא כמו 150-200 שקלים), וזה לפני התיקון או החלק להחלפה.

אני יודע שהם מאוד מקצועיים בכל מה שקשור למוצרים אופטיים אבל השאלה כמה המחיר יהיה ,

תוכל לשלם להם עבור שעת מעבדה לבדיקה כדי שייתנו לך הצעת מחיר לתיקון ואז יקזזו\יכניסו את מחיר שעת המעבדה ממחיר התיקון כולו .

בהצלחה,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...