Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב, וכרגע מתעניינת בכמה :

-בגולף משנתון 2000.לגביו רציתי לדעת מה הדגם הכי כדאי מבחינת צריכת הדלק, התחזוקה השוטפת, הבלאי של החלקים השונים, עלות החלקים.. הבנתי שישנם הרבה תתי דגמים- מה הם ומה ההבדלים בינהם?

כמו כן,אמרו לי שמומלץ לטפל רק במוסך מורשה כי חלקי החילוף בד"כ לא כ"כ מתאימים - זה נכון?

-במאזדה לאנטיס שנת 2001. נאמר לי כי נפח מנוע 1600 לא מתאים לאוטו וזה גורם לשריפת דלק יותר גדולה- האם זה נכון?? האם גם במאזדה יש עדיפות לטפל במוסך מורשה?

ולשם השוואה בינהם- מי יותר אמין? יציב על הכביש? דורש תחזוקה גבוה יותר? ובכלליות טוב יותר?

המידע מאוד חשוב לי אז אודה לכם אם תוכלו לעזור.

פורסם

שלום.

בכל מוסך אמורים להתקין חלפים המתאימים לרכב. גם בגולף, גם במאזדה, גם במורשה היבואן וגם בכזה שאינו מורשה היבואן.

הבחירה בין הגרסאות של הגולף רלוונטית בהתאם לצרכים שלך, החל מ-1.6 ועד 2.8, וברמות אבזור שונות.

אם חשובה לך צריכת דלק בלבד, הסתפקי ב-1.6 ידנית.

נמכרו מאות אלפי מאזדה עם מנוע 1.6. הרבה מהן עדיין נוסעות. כלומר המנוע מספיק לרכב.

מי אמינה יותר - תלוי. את קונה רכב משומש. זו שטופלה ולא הוזנחה מבינהן תהיה אמינה יותר.

כל כל אחת מהן תוכלי למצוא חומר רב במנוע החיפוש של הפורום.

כדי להקל עליך, חפשי שרשורים עם כותרת כמו שלך, וכך תוכלי למצוא מכוניות שמתאימות לנושא שאת בחרת לתת.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום לך אלין, קחי את כל מה ש"אמרו לך" ותזרקי לפח - שפחו עלייך מיץ סחוטרי של סטיגמה ישראלית מעורבת בקצת סלט והרבה שטויות. מה יצא? עוד לא המציאו לזה שם.

קודם כל, מנוע 1.6 לא קטן על מאזדה לאנטיס - 1.4 סטנדרטי אולי יהיה קצת קטן עליה אבל ה1.6 מספיק בהחלט, במיוחד אם אין לך כוונה ללחוץ כל היום.

דבר שני - ביקשת השוואה בין הלנטיס 01' לגולף שנת 00' - כלומר דור רביעי.

למרות שאין כאן מדע מדוייק כי כל רכב תלוי באיך תוחזק בעבר, ניחוש מלומד יראה שהמאזדה תהיה אמינה יותר, זולה יותר לתחזוקה בעקבות עלות חלפים וטיפולים נמוכה יותר אבל מצד שני - היא תהיה פחות איכותית ומפוארת מהגולף.

לגבי צריכת דלק? הגולף מעט כבדה יותר ולכן כנראה צריכת הדלק שלה תהיה פחות טובה, אבל לא בהפרש משמעותי.

לשני הדגמים אגב יש גרסאות 2000 סמ"ק ורמות אבזור שונות, לגולף יש גם 1.8, או דיזל (SDI החלשה או TDI, הלא פראיירית בכלל).

אישית - כרכב, הגולף כנראה טובה יותר, אם את מחפשת לחסוך - הייתי מעדיף את המאזדה.

חשוב לציין, אם תקני רכב שלא תוחזק כראוי - תסבלי ממנו גם אם הוא הכי אמין שבעולם.

נ.ב.

אין כזה דבר חלקים לא מתאימים, לכל חלק ברכב יש מק"ט שלפיו מזמינים לך את החלק, החלק מיוצר ספציפית עבור הרכב שלך (אולי לעוד כמה רכבים) אין שום בעיה לטפל ברכבי פולקסווגן במוסך שהוא לא מורשה יבואן - יש אפילו המלצות רבות על "מוסך רון" שמתמחה בפולקסווגן, אבל אינו מורשה יבואן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...