Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לכל חברי הפורום.

יש לי שתי תקלות בפג'ו 206 XS ורציתי עזרה על מנת להחליט מה לעשות:

בעיה 1 - כשרכשתי את הרכב נוזל הקירור היה נגמר מהר והבנתי שיש סתימה ברכב. ניגשתי לתקן ואמרו שיש נזילה ותיקנו. אחרי יום אחד גיליתי מתחת לשטיח של הנהג את נוזל הקירור. נאמר לי שיש רדיאטור פנימי של מערכהת החימום של המזגן שכנראה נפרצה. הציעו לי לתקן או לחסום את הכניסה של הנוזל לתוך הרדיאטור הזה - החלטתי לחסום. שמו לי שני פקקים וניקיתי את הנוזל. לאחר יומיים שמתי לב שמתחת לשטיח שליד הנהג ומתחת לשטיח שמאחורי הכסא שליד הנהג (מצטער על הפסיכומטרי) יש נוזל. התחלתי לנסות לייבש אבל ללא תוצאות. הלכתי לבית מרקחת ורכשתי מזרק והתחלתי לשאוב. המים שיצאו היו נקיים לגמרי. לא משנה כמה שאבתי עדיין היה רטוב. כמו מערכת סגורה שמייצרת שוב את המים. חזרתי למוסך והוא אמר שאין שם שום דבר שיכול להיות קשור. הוא רק עשה משהו עם המערכת שמוציאה את המים מהמזגן - השטיח אכן התייבש חלקית לתקופה אבל לפני כמה ימים גיליתי ששוב רטוב שם. אם הסיפור היותר מדי ארוך הזה עושה למישהו שכל - אשמח שישתף אותי בתובנות שלו

בעיה 2 - בזמן האחרון בנסיעה בהילוך ראשון בפקקים יש חריקות מעצבנות שלא מפסיקות - למה זה קשור ומה הטיפול?

תודה רבה מראש לכל הדוקטורים וסליחה על הזמן שהשאלה גזלה :-)

• תוכן חדש...