Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. איך עושים כיוון עם הסורק?לאיזה פרמטרים מתייחסים בעת הכיוון?

אשמח ללמוד.

בתודה w78

נ.ב

יש ברשותי סורק שמיתחבר לרכב.

פורסם

בדוק תיעוד בספרות הסורק וגם של ייצרן הרכב.

בכול מקרה חבר את הסורק ובדוק תקלות, אם מופיעה תקלה 00282 יש לנתק את השקע מחיישן מצב מצערת ולבדוק אותו עם לד לפי הוראות הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מכיר את הסורק אך כפי שכתבתי קודם לכן בדוק בתיעוד הסורק כיצד מבצעים כיוון בסיסי למצערת.

למה את צריך לכוון את המצערת ?

בכול מקרה צירפתי לך מידע מתוך ספרות הייצרן אולי זה יעזור לך.

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל החברים.

שאלתי את השאלה הזאת ליפני כמה חודשים כדי לקבל כיוון כיצד עושים זאת.ובאמת במערכת דמו שבסורק (x-431)הצלחתי.

אבל אתמול בשעת אמת הסורק מבקש ממני איזשהו קוד.איך אני מוציא את הקוד הזה?

אולי יש אופציה דרך האינטרנט לפי דגם מנוע?

אשמח לקבל כל עזרה

בתודה

w78

פורסם

קודם כל תודה רבה.הבנתי פחות או יותר את הרעיון.

אבל אני כנראה לא הסברתי נכון.אני החלפתי את בית המצערת.ונשארה אותה בעייה,אז ביררתי את העיניין ואמרו לי שהמחשב לא מזהה את המצערת החדשה,וצריך לעשות בניהם התאמה. ופה שאני מגיע אם הסורק לשלב הזה הוא דורש ממני קוד.אז אני עכשיו מבין שזה הקוד שדרוש גם להיכרות מפתח חדש.זה בעיקרון לא המספר הסידורי של המחשב?

כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

ולאביב שוב תודה למדתי עוד משהו חדש בזכותך.

w78

• תוכן חדש...