Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח, הייתה לי כזאת. קניתי ב-300$ אצל פנסיונר. קיבלה מכה בכנף ימני ומאז עמדה במחסן במשך 8 שנים. רכב טוב לבוץ הרוסי. עובר איפה שלא כל ג'פ מודרני יכול לעבור. חוץ מזה - סכנת נפשות... :-)

שבת שלום לכולם.

אני מתחיל תהליך יבוא של רכב הנ"ל, http://www.cars.auto.ru/cars/used/sale/649706.html

(למי שיודע לקרוא רוסית).

מה הבעיות שאני יכול להיתקל בהם בארץ?

לדוגמא: אמרו שלי שהרכב צורך דלק 76,

מה זמינות החלקים (בתנאי שיש משהוא משותף ל NSU).

תודה לכלום.

גיא.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארץ אפשר לנסוע בו בימי החורף בלבד - מנוע אחורי, קירור אוויר עם ה"אוזניים" (רוסים בינינו יבינו). שימוש אוקטן גבוה יותר, יגרום לטמפרטורת עבודה גבוהה יותר. האם נתת דעתך לכל הדברים הללו?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לגבי הקירור אפשר לפתור את הבעיה על יד הוספת רדיאטור קירור שמן. ולגבי אוקטן: כיון הצתה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל הרכב יפייפה! (הצורה שלו) בהצלחה! וכל הכבוד!

דרך האגב מישהו ראה או יודע אם יש טרבנט בארץ?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אוקראינה לא המולדת שלי, של אשתי. אני יליד קירגיסטן כמו אנה ארונוב.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יום ראשון אני הולך להוציא רישיון יבוא. לפני שאני עושה איזה שהוא צעד. האם יש מגבלות לגבי רכב כזה לייבא לארץ?

פורסם

למי יש את 4 המסמכים הנדרשים? (רישיון יבוא).

פורסם

בהצלחה!!! אחד החלומות. מקווה שיוגשם בשנים הקרובות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האם אלו המסמכים?

h2 (1).doc

lawyer_statement_empty.doc

תצהיר.doc

פורסם
יום ראשון אני הולך להוציא רישיון יבוא. לפני שאני עושה איזה שהוא צעד. האם יש מגבלות לגבי רכב כזה לייבא לארץ?

לא.

1234

פורסם

אין כל מגבלה- מדובר ברכב סדרתי לגמרי שיוצר בכמות מכובדת וע"י יצרן גדול אז, הגה שמאלי, לא מעל 4 טון. לא רואה כל בעיה. תביא להם תמונות וניירות של האוטו וכל נתוניו הטכניים- ואני מאמין שלא תהיה בעיה. אחרי הכל- מדובר גם ברכב האספנות, אל תשכח!

תגיד לי- ברוסיה אין לך מכרים שבאים לכאן? -אני צריך להביא משם טייפ סלילים גדול- ואין לי כרגע דרך, באסה...:cry:

המון הצלחה! יהיה נחמד לרואת זאפורוז'ץ בארץ שוב (ראיתי אחד לפני כמה שנים, אדום- אבל היה של תייר ויצא בחזרה, עשה טיול בנסיעה, לא תאמינו!:shock: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...