Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי (הלא מלומדת, אבל בעלת החשיבה הפיננסית):

פרסם מודעת מכירה לרכב, ויפה שעה אחת קודם.

עם תחילת שנת הלימודים האקדמית, ישנה דרישה אדירה למכוניות כאלה, ואתה תקבל המון טלפונים ותמכור מהר.

שרייד 97 זה אחד הרכבים היותר מבוקשים.

לדעתי אתה יכול למכור במחיר מחירון, אולי אפילו שווה לוותר על אלפיה או שניים כדי למכור מהר. קשה להשיג מנועים כמו שלך, כי רובם ניזוקים בתאונות או אכולים כמו שלך בדיוק - ומנוע מייבוא זה דבר יקר.

בלי קשר - השרייד 97 זה רכב די יקר. במחיר שלו תוכל להוציא רכב טוב יותר, משנה מתקדמת יותר - בתנאי שאתה מוכן ללכת על אירופי ידני (חס וחלילה לא אוטומט).

במחיר של שרייד 97 אפשר למצוא סקסו 1400 ידנית משנת 2002. לטעמי התקדמות של 5 שנים בשנתון, לאוטו שנראה חיצונית אותו דבר אבל מבחינת פנים הרבה יותר טוב, עם סחיבה מעולה, חלקים זולים וצריכת דלק יותר טובה מהשרייד - זאת עסקה משתלמת.

בטח ובטח כשאתה עומד למצוא את עצמך מול תיקון ברוטאלי של 7 אלף ש"ח, ועוד היד נטויה (מי יודע מה מוצאים בדרך ואיזה עוד טיפולים המציאות תכריח אותך לבצע).

למכור - ועכשיו!

פורסם

שכחת לציין שיש ליידע את הקונה שהוא קונה רכב עם בעיה במנוע....

פותח השרשור:

רכב שלא רגיש למי ברז? מה דעתך להשקיע 50 שקל ופשוט להשתמש בנוזל קירור איכותי? זה לא שצריך להחליף נוזל קירור כל יומיים. (גם לא כל שנתיים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל חבל שלא קראת מה שרשמתי לאורך השרשור.

בתמצות -הרכב עם פריסטון כמה שנים טובות שהוחלף כבר פעמיים .היד הקודמת היה כנראה מיי ברז.

אשמח אם יש לך תשובות לשאלות שלי מההודעה האחרונה שלי :

אילו יצרנים מייצרים מכוניות קטנות עם מנוע עמיד למי ברז או לחלופין מנוע שהוא לא אלומיניום , ככה שגם אם באחד הידיים הקודמות השתמשו במי ברז המצב לא יהיה קטטוני ?

איך אפשר לזהות מצב של איכול פנימי בראש ? הרי בבדיקה לא נתחיל לנקז מים ולפרק פלאנג'ים ובטח שלא נוריד ראש.

איך בעצם מתמודדים עם העניין הזה.

אל תסתכלי בקנקן לכי תעשי קפה

פורסם

לא יודע אם באמת צריך ליידע את הקונה על כל הבעיות של הרכב.

אני קניתי סיטרואן קסארה עם די הרבה בעיות קטנות ומרגיזות - תיקנתי את כולן לאט לאט.

אתה קונה רכב - על אחריותך לקחת אותו לבדיקה - יש מצב טוב שבבדיקה יראו שהראש אכול ושלום על ישראל.

החוכמה היא ליפול על הבנאדם שלא יבדוק שהראש אכול...ולנסות למכור לו במחיר מחירון.

לגבי חובת גילוי נאות לקונה - לדעתי זה חל בעיקר על תאונות או עבר השכרתי\ליסינגי או על רכב קיבוץ\חברה בעברו. אין לדעתי שום צורך ליידע אדם על בעיה כלשהיא במנוע.

פורסם

ראשית, קשה לי להגיד לך אם פרסטון הוא הנוזל המתאים לדייהטסו, יתכן כי הוא לא (ראה שרשורים על נוזל קירור והתאמתו למנועים שונים בחיפוש).

שנית, איכול של מנוע פנימי קשה עד בלתי אפשרי להעלות בבדיקת קניה, הדרך היחידה לדעתי היא לראות היסטוריית טיפולים מסודרת, ורצוי במוסך מורשה שבו הסיכוי לדחוף למנוע נוזלים או שמנים לא מתאימים קטן יותר.

פורסם

בנוגע לשאלתך לגבי מכוניות נטולות אלומיניום, אני לא מצליח לחשוב על רכב מעל שנת 97 עם מנוע שהוא מברזל לגמרי.

drsubaru, אני לא מדבר על החוק היבש. אני מדבר על המצפון שלך ועל היושר שלך כבן אדם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...