Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת DVD +GPS לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיפוש מערכת שיושבת על פתח כפול..(לא מסך שיוצא מהמערכת). שיהיה DVD וגם GPS. האם יש מכשירים כאלה שתכונת ה-GPS היא חלק מהמכשיר או שצריך מכשיר נוסף כדוגמת לימוזין כדי להפעיל אותה.. האם יש מכשיר אחר חוץ מלימוזין שעושה את זה? כי לימוזין עובד רק על שלט ולא משתמש במסך מגע של המערכת..

ואם יש אפשרות לחבר גם מצלמה אחורית וגם שהמערכת תקלוט BLUETOOTH?

אני יודע שההודעה קצת מפוצצת אבל אני פשוט מחפש מערכת כוללת שעושה הכל..

תודה מראש

פורסם
שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיפוש מערכת שיושבת על פתח כפול..(לא מסך שיוצא מהמערכת). שיהיה DVD וגם GPS. האם יש מכשירים כאלה שתכונת ה-GPS היא חלק מהמכשיר או שצריך מכשיר נוסף כדוגמת לימוזין כדי להפעיל אותה.. האם יש מכשיר אחר חוץ מלימוזין שעושה את זה? כי לימוזין עובד רק על שלט ולא משתמש במסך מגע של המערכת..

ואם יש אפשרות לחבר גם מצלמה אחורית וגם שהמערכת תקלוט BLUETOOTH?

אני יודע שההודעה קצת מפוצצת אבל אני פשוט מחפש מערכת כוללת שעושה הכל..

תודה מראש

מה שאני יודע הgps בא בניפרד ,אני קניתי בניפרד ולמכשיר יש יציאות של ווידאו ואז אתה מחבר,גם מצלמה אתה יכול

פורסם

יש לי באוטו clarion vrx-776vd אם gps וגם יש לו יציאה ל ipod

מכשיר מדהים

כמה הוא עולה? ואיפה אפשר להשיג כזה?

פורסם
clarion vrx-775vd

clarion vrx-776vd+

+gps unit

+blutooth unit

בארה"ב- 1100 דולר

בארץ - ס.ג אלקטרוניקה - 16000 ש"ח

לפי תמונות שמצאתי היא יושבת על DIM1 ולא על שניים נכון?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שלא איחרתי -אם אתה מחפש בזול ולא לחוץ מהיום למחר - אז חפש ב EBAY יש שם מערכות בסיסיות בכ-800$, תיבדוק

LILLIPUT

אחד, שתיים לבדיקה, שומעים?

פורסם
יש לי באוטו clarion vrx-776vd אם gps וגם יש לו יציאה ל ipod

מכשיר מדהים

כמה הוא עולה? ואיפה אפשר להשיג כזה?

יש לי את הדגם של ה 775

ואין לי מושג איך אני מכניס בתוכו את ה gps

אם תוכל לתת לי הדרכה אני אשמח

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

הבעייה העיקרית עם GPS ומכשיריי DVD לרכב זה החיבור ביניהם.

מסכיי DVD לרוב מקבלים S-VIDEO ואילו GPS/CAR-PC לרוב מוציאים VGA.

פיתרון אפשרי בכ 60$ נימצא ב -

http://cgi.ebay.com/Ultimate-2000-AX-PC-to-TV-VGA-to-AV-Converter-Box_W0QQitemZ370007992228QQihZ024QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אחד, שתיים לבדיקה, שומעים?

• תוכן חדש...