Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר הרבה זמן זמזום ברמקולים במערכת.

השבוע החלטתי לטפל בבעיה.

הייתי בטוח שהבעיה נובעת מהמינוס של המגבר אז העברתי אחד חדש עבה יותר .

לאחר שהבעיה לא נפתרה התחלטי "לחפור"

קודם כל אני ייציין שה-RCA וכבלי המתח לא עוברים ביחד .

התקלה מעט מוזרה :

התברר לי שיציאת RCA אחת ברדיו דיסק דפוקה .

יש לי 2 יציאות RCA אחת הולכת לקומפוננטים מקדימה ואחת עם מפצל לרמקולים אחר ולמגר מונובלוק של הסאב.

כאשר אני מנתק מהמגבר את ה-RCA שמחובר ליציאה התקינה מתחיל ברמקולים רעש עמום וחזק (לא הזמזום הרגיל)

כאשר אני מחבר חזרה את ה-RCA השני הרעש נעלם (נשאר רק הזמזום).

הפכתי בין הכבלים ובין הכניסות במגבר והבעיה עדיין קיימת כלומר הבעיה היא לא מהמגבר ולא מה-RCA .

ניסיתי את שיטת חיבור מינוס ל-RCA (למרות שאני לא דוגל בשיטה של לעקוף את הבעיה)ועדיין לא עזר.

האם יש איזה פיתרון לבעיה כי פשוט לא בא לי להשקיע בתיקון של המכשיר אם זה בכלל שווה את זה.

פורסם

לא ציינת איזה מכשיר יש לך

לדוגמא בפיוניר יש פיוז פנימי ליציאות RCA שאם הוא לא תקין יש רעשי מנוע ובעיקר כשלוחצים על הגז

• תוכן חדש...