Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק - להערכתי לכל מוצר עם אורך חיים מוגבל צריך שירשם עליו או תאריך הייצור או תאריך תפוגה.

האם על החיישן נרשם אחד משני אלה?

פורסם

לא עולה לי כלכך לראש מה יכול להתבלות בחיישן שאת רוב חייו ברכב (לפעמים עשר שנים - במצב תקין...) הוא מבלה בתוך כמה מאות מעלות ובטמפרטורות קיצוניות....

פורסם

מרק - קשה לי להאמין שחיישן חמצן יתבלה באריזה מקורית מהר יותר מאשר חיישן כזה שמורכב על רכב. לכן אם חיישן מחזיק ברכב 10 שנים ויותר עד לרגע שבו הוא מוחלף, אז אין שום ספק שחיישן באריזה יהיה תקין גם אחרי 10 שנים ויותר.

בן כמה החיישן שעליו מתנהל הדיון?

פורסם

לכל החיישנים יש זמן מדף מכיוון שאחרי זה המגעים הפנימיים שלהם נחלשים מחוסר שימוש.

אם נראה לך שהוא עמד יותר משנה אל תקנה.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

שלום רב

לגבי חישן חמצן "רגיל " יש בתוכו זירקוניום שעים הזמן מתנדף לגבי חישני חמצן אשר סגורים עים ואקום באריזתם המקורית אני מאמין כי הם כביכול לא התחילו " לעבוד " למרות שאים אינני טועה אני חושב שאיש ההדרכה של בוש טען שיש להם זמן מדך

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

לגבי חישן חמצן "רגיל " יש בתוכו זירקוניום שעים הזמן מתנדף לגבי חישני חמצן אשר סגורים עים ואקום באריזתם המקורית אני מאמין כי הם כביכול לא התחילו " לעבוד " למרות שאים אינני טועה אני חושב שאיש ההדרכה של בוש טען שיש להם זמן מדך

בברכה זיסו יוסי

היי יוסי

אשמח אם תוכל להרחיב על "עם הזמן מתנדף"

החיישן עומד בטמפ' קיצוניות מאוד, ובעלת טווח עבודה שאמור להיות אפקטיבי בקשת רחבה מאוד של תחומי טמפ' [מ-מתחת לאפס ועד מאות מעלות צלזיוס] - כלומר, החומר ה"נדיף" בחיישן הזה אמור להחזיק מספר שנים בנתאים מאוד לא קלים, אם כך, מדוע על מדף, במקום אחסנה כלשהו [נאמר משרעת טמפ' של 40 מעלות? הכי הרבה שאפשר למצא במקומות מיושבים בסביבה שלנו] המוצר הזה יאבד מכושרו עקב איזו התנדפות?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הכי הרבה שאפשר למצא במקומות מיושבים בסביבה שלנו] המוצר הזה יאבד מכושרו עקב איזו התנדפות?

רון.

מחזק וגם מוסיף טיעון:

ניקח חיישן שמותקן ברכב, נניח שהרכב נוסע שעה ביום - משמע הרכב מושבת במשך 23 שעות ביממה.

מדוע לחיישן שבאריזה יהיה בלאי גבוה יותר מחיישן שנמצא ב"אריזה" לא פעילה של הרכב (23 שעות ביממה)? איזה ערך מוסף מעניקה שעת הנסיעה לחיישן?

פורסם

הכל טוב בתאוריה שלך רק בעיה אחת - חיישן חמצן לא מגיע בוואקום הוא מגיע עטוף בניילון רגיל עם גומיה וזה נמצא בתוך קופסאת קרטון דקה

הוא ממש לא אטום או משהו כזה

• תוכן חדש...