Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע האספנות ממשיך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב נוסף שנמצא ונכנס לקטגוריית הרעיונות לעיצוב ,הפנסים האחוריים יהיו בכל מקרה לדים בבנייה עצמית והשאר בתכנון

אלקמינו דוגמא 5.jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במנוע 6.4 עם 360 כוח סוס

תתחדש עם האלקמינו.

תיקון קטן, במנוע של הפורד F350 מודל 2008 יש 353 כ"ס ב 3,000 סלד.

10PPM - סולר נטול גופרית.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
עיצוב נוסף שנמצא ונכנס לקטגוריית הרעיונות לעיצוב ,הפנסים האחוריים יהיו בכל מקרה לדים בבנייה עצמית והשאר בתכנון

וואוו!! עכשיו אני מבין על מה דיברת, נראה מדהים!!

פורסם

לאפי שלום

אל תשכח שבתמונה ששמת אין דלת. אמריקה זה לא ישראל. ויזואלית זה פצצה מעשית זה בעייה מבחינת הטסט. ישנו פיתרון בדמות ביטול הטמבון האחורי וקניית "רול פן"להשלמת המראה הנקי מאחור ,תשאל את אלון הוא הביא אחד כזה.

פורסם

לא נראה לי, שזה יפריע למישהו בטסט...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מייקל

סליחה על הבורות מה זה רולפן

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אפי שלום

כאשר אתה מפרק את הטמבון האחורי נוצר חלל ,בחלל בזה מתקינים את הרול פן שממלא את החלק האחורי בין דופן ימין ולדופן שמאל ישנם כאלה עם מגרעת למספר במקרה שתרצה לבטל אותו מהדלת האחורית כמובן שזה בא עים פנסים,חלק זה מאוד פופולרי האמריקה וישנה חברה שמייצרת לכול סוגי הטנדרים האמריקאים מכול השנתונים ,תנסה את האתר הזה,carolina classic trucks

פורסם

עכשיו אני מבין למה אתה מתכוון,רולפן כזה נמצא כרגע אצלי בבניית אב טיפוס עם או בלי מקום למספר,עבור האלקמינו ועבור האפאץ והרעיון יהייה עם פנסים לדים בצורת הקורבט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם

הנה משהו כבר משופץ שלי תהנה

אלקמינו מנוע 350 V-8 משופר כולל הדרס מניפולד וקרבורטור גדול של הולי גיר 700 . אם אפשרות גם לנסיעה בגז.

El Camino5.jpeg

El Camino7.jpeg

El Camino8.jpeg

פורסם

הכיוון שלי שונה לחלוטין הרכב ישודרג לכמה רמות גבוהות יותר שלך כבר מוכן למי שלא רוצה להשקיע אני משנה אותו בהרבה מונים

• תוכן חדש...