Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשוב מאוד שתיהיה שחורה + קסנון בתאורה רגילה וגם פנסי ערפל קסנון + ניקלים בידיות של הדלתות ובמראות + ג'אנטים יפים ומערכת מפציצה.

תכננת הכל לפרטים, אה?

פורסם

סופה! (וכסף לשלם על הדלק - והטיפולים)

אה, וראה לוגו, צד ימין (רק בצבע שחור)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

סיוויק קופה 95 שחורה, ידנית, מנוע B16A2 מוגדש, רדיאטור משופר, צנרת קרמית פתוחה עם שני יציאות, פילטר אוויר פתוח שמתחבא מאחורי הפגוש, פלאגים פלטינה שמקבלים זרם מחוטי הצתה מוגדלים שמקבלים חשמל מקוייל משופר, והכל מתערבב עם מזרקים מוגדלים, מעצרת 70מ"מ מכלול הזרקה משופר, וססת לחץ דלק עם שליטה עצמית.

גלגלי 17" ג'אנט שחור עם טבעת כסופה, בולמי דיסק מאווררים מגודלים קליפר מוגדל של מיוגן, בולמים ומכלולים טיין, על צמיגי פירלי מיוחדים.

קסנון מקדימה לדים מאחורה, מסך 15.4 מהתקרה עם נגן מובנה, למוזיקה פיוניר שישלוט על היפוניקס שיפוצץ שני לאנזרים.

והכל מחכה באיביי:twisted:

פורסם

הדגמים החדשים של ב.מ.וו קבריו' (בעיקר הZ4 כמו שיש לי בסמלון) שניתן לראות באולם התצוגה של סוכנות קמור ברחוב המסגר.

כמה פאר, יופי ועוצמה במכונית אחת.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

ניסאן סקיילין GT-R, (אם הגה בצד שמאל) לסופ"ש

ליום יום האמר H2 שחור אם גלגלים בגודל 22' כרום..

לעבודה S-CLASS 55AMG

לחגים - למבורג'יני גירלדו אדומה

טעם טוב, לא?! :lol:

פורסם

החלום שלי הוא ג'ולייטה שנת 1987.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
Chevrolet Corvette Mantaray

אם אני לא טועה, הרכב הזה יוצר רק כקונספט ואח"כ אנשים פשוט התלהבו ממנו והתחילו להכין רפליקות בצורתו. או שאני מתבלבל עם דגם אחר.?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...