Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחת מהחמש השמות בהתאמה עם התמונות לפי הסדר :-):

לקסוס LF-A, גולף W12,רנו לגונה קופה, הונדה NSX, במוו CS:

lfa1.jpg w12071.jpglagunac075.jpg

nsx2.jpgbcs074.jpg

הכי הרבה בתכלס? את הגולף אלא מה?! :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מבשל לי בראש כבר כמה שנים איזה פרוייקט חלומות: ונדורה קצרה 96 עם דלת צד הזזה:

הנמכת חרטום עם סלילים מקוצרים ומוקשחים, סרן אחורי דנה 44 עם יחס העברה 4.27 וקפיצי עלים מחוזקים(יותר עלים) מעל הסרן עם חיבור תותבי לשלדה ע"י ספייסרים להרמת התחת, בולמים בהתאם כמובן, צמיגים קדמיים סטנדרטיים (245/60R15) ואחוריים מוגדלים עם חתך גבוה(סטייל דראג, עם זוג צמיגי סליקס במחסן לימים טובים), מנוע 5.7 של ה ZR1 דאז עם DOHC ו 32 שסתומים, משופר לסביבות ה 600 כ"ס, בודי קיט עם ניפוח כנפיים(יותר נכון חיפויי גלגלים) ומדרגות צד מעוצבות, הרכב בצבע שחור מטאלי כמובן, וצמד אגזוזים שיוצא הצידה מאחורי כל גלגל אחורי. הבפנוכו זה כבר כיד הדמיון, לא חסר מקום..

וזהו בינתיים... אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף...

פורסם

ליום-יום האמר H1.

לסבבה קרייזלר 300C.

לספורט מוסטאנג בתצורה של 2005.

לביצועים איוו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...