Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חניתי את האוטו מחוץ לבית כרגיל כמו כל יום סגרתי את האוטו נכנסתי הבית לישון אחרי מסיבה

פתאום בלי שום קשר ב5 וחצי הצפצפה של האוטו (לא ההזעקה אלא הצפצפה) התחילה לפעול והאוטו סגור!

ירדתי למטה לא מבין מה קורה שמה האוטו מצפצף לעצמו שהמנוע סגור ואין חצי סוויץ' במפתח ולא לכום

הפתרון היחידי שהיה לעשות זה לנתק את ה+ במצבר וככה הפסיקה הצפצפה.

אחרי כמה דקות ניסתי לחבר את המצבר שוב ואיך שנגעתי עם ה+ במצבר עוד פעם הצפצפה התחילה לפעול

אחד הדברים הכי מוזרים שקרו לי בחיים.

עכשיו האוטו חונה מחוץ לבית עם ה+ של המצבר מנותק

יש למשהו רעיון איך זה יכול לקרות סתם ככה באמצע היום?

פורסם

א. אסור בתכלית האיסור, לנתק פלוס לפני המינוס. קווה שלא קרה כלום לאוטו. ב. איזה רכב זה? ישן? אם כן, יכול להיות שהכבלים מקצרים, וזה מה שקורה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אוקי תודה לא ידעתי את זה...

כן האוטו זה קולט שנת 94

שוב אני רוצה לציין שלפני זה הצפצפה לא עשתה אף בעיה פתאום אחרי שהאוטו היה מכובה משו כמו 10 שעות באמצע החיים האוטו התחיל לצפצף

פורסם

אולי צירוף מקרים עם החוטים האכולים... יכול להיות גם שהלחצן על ההגה נתפס... או החוטים של הלחצן על ההגה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

מה אתה מציע לעשות?

מה שאני חשבתי זה לחכות מחר בבוקר כשיהיה אור ופשוט לנתק את הצפצפה ולסוע למוסך כי אי אפשר לסוע למוסך שהואטו מצפצף כל הדרך יחשבו שאני איזה דביל!

יש לך אולי מוסג איפה נמצאת הצפצפה בקולט שמת 94?

פורסם

חפש אותה תלויה אולי על איזור הרדיאטור. זו לא רק צפצפה (צופר) אחת, אלא שתיים, אחת נמוכה ואחת גבוהה (בצליל). פשוט נתק מהן את התנינים, נעליים שלהן. אני רק מנחש איפה היא.

פורסם

תזהר להשאיר ככה את האוטו, טפל בזה מיד,

בדיוק ככה נשרפה לאמא שלי הקורטינה, קצר שגרם להפעלת הצופר ואחרי זמן מה, שריפה מתחת לבית... :(

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חניתי את האוטו מחוץ לבית כרגיל

הכל בגלל שחנית את האוטו, ולא החנית אותו.

"חניתי את האוטו" זה לא משפט בעברית. כנראה המכונית לא הבינה מה אתה רוצה ממנה, ואחרי שלא חזרת במשך כמה שעות, היא התחילה לצפצף מרוב דאגה.

פורסם
הכל בגלל שחנית את האוטו, ולא החנית אותו.

"חניתי את האוטו" זה לא משפט בעברית. כנראה המכונית לא הבינה מה אתה רוצה ממנה, ואחרי שלא חזרת במשך כמה שעות, היא התחילה לצפצף מרוב דאגה.

אהבתי!:-D:-D

בלי שום קשר היום בבוקר פתחתי מכסה מנוע הפעלתי את המצבר וראיתי שיש חוט אחד שממש נשרף ויוצא ממנו עשן

התקרבתי לחוט וראיתי שהוא מתחיל לעלות עשן אז הזזתי אותו משאר החוטים ובמזל זה היה החוט של הצפצפה (:roll:)

הטנעתי את האוטו כרגיל אבל אין לי צפצפה עכשיו.

אז אם תראו משהו בקולט לבנה נוסע עם חלונות פתוחים ומתחיל לצעוק אזהרות לנהגים אחרים מהחלון תדעו שזה אני!

פורסם

קורע! לך לחשמלאי בשיא המהירות, כדי שלא תצא גוש פחם מהלך, או נפל"ם מהלך...:roll:

• תוכן חדש...