Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא התכוון "לא תמיד צודק".

ולא "תמיד לא צודק" שנכון לגביך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהכי מעצבן שלובשי המדים השמנים האלה אוכלים על חשבוננו, ובזמן תפקיד בפוקוס עם צ'קלקות פועלות וצופר משטרתי נכנסים לפיצה ומתקשרים לבן לשאול איזה תוספות הוא רוצה כי כנראה הוא בדיוק בדרך הביתה.

קרה לא פעם אחת שנתנו לחברים שלי דוחות על דיבור בטלפון בלי שהם ידברו בטלפון, דוח חגורת בטיחות על כלום! על זה שלטענתו הוא ראה דרך השמשה האחורית שהוא לא חגור והוא חגר רק ברגע שהוא אמר לו לעצור בצד, דוח על השתלבות לכביש דו סיטרי ישר אל הנתיב השמאלי בזמן שבימני חונות מכוניות שחוסמות את הנתיב.

הדרך שחלקכם הולכים בה לא נכונה, כמו שאמרו פה להוריד את התחתונים ולחכות ש.. זה בכלל לא הדבר הנכון לעשות, בגלל אנשים כאלה הם תופסים גובה ואתם יודעים את התוצאה מכך.

אני בעצמי נתקלתי בלפחות 4-5 מצבים כמו שכבר אמרו פה שפשוט רגע לפני תאונה, גם אי מתן זכות קדימה עד שהייתי צריך במצב שהגלגלים שלי נעולים ב40 קמ''ש בעיר וכמובן שהשוטר פתח את הדלת וצעק עליי שלאן אני ממהר יש כיכר מלפניי ואני צריך להאט כמובן שהתחלתי שהסברתי לו את הסיטואציה והוא הסתכל עליי במבט מושפל (יש גם כאלה) וסגר את הדלת.

וגם מצבים שחותכים אותי במעגל תנועה במהירות של 50 60 קמ''ש מבלי להסתכל בכלל לכיוון שלי, ואני? צופר לאוויר כי הוא כבר עבר מזמן.

לסיכום, אני יודע שזה נשמע טיפשי ומגוחך אבל צריך לפחות להתחיל במשו קטן, לפחות אתר קטן עם לא קצת תמונות שיש לי שניידות עומדות על מדרכה / אדום לבן וברקע רואים אותם טורפים בגט על חשבוננו וכו' וכו'.

נ.ב: יש לי הרגשה שיש כמה שוטרים פה בפורום לפי סגנון הדיבור.

מצטער אולי אני לא קשור אבל הרגשה כזאת יש לי.

יום טוב

206 XS

פורסם

ואתה ממש לא עושה שום הכללות, לדעתך כל השוטרים שמנים, מעניין, כנראה מי שאני פוגשת כולם מתחזים.

ואתה יודע מה? אתה בהחל צודק! גם אני חושדת שחלק מהמשרשרים פה הם שוטרים, האם חשבת לשתף גם את המוסד בהארה הזאת? ובהזדמנות רציתי גם שתוסיף לדו"ח שלך שיש לי חשד כבד שחלק מהמשרשרים פה הם עברייני תנועה מועדים וילדי כאפה.

אירית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...