Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה קראת שאני נצמד לרכב בטחון?

כדי להבהיר לך למה התכוונתי -

untitlednv1.jpg

הסימון האדום זה אני והכחול זאת הניידת.

לניידת, יש תמרור מתן זכות קדימה ביציאה מהרחוב שממנו באה.

כשעברתי כבר חצי מהצומת, הוא פתאום יצא ואילץ אותי לצפור לו ולבצע מעין תמרון לנתיב השני כדי לא להיכנס בו (או כדי שהוא לא יתנגש בי, הוא זה שעבר על החוק).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בלביא

למה אתה נצמד לרכב בטחון?

אירית

אבל הוא לא נמצד לרכב ביטחון אלא נסע לו כהרגלו, כאשר במפגש דרכים ישנו תמרור המורה על זכות קדימה ובו ונסעה ניידת שהנהג אוכל ולא שם לב לדרך וכדי למנוע תאונה הוא ציפצף כדי להעיר את תשומת ליבו של נהג הניידת, בלביא נהג באופן מצויין, השוטר תפס תחת עליו וזה הוריד לו "מהכבוד" שציפצפו לו אז הוא עצר אותו - פשוט מאוד.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

גועל נפש של אנשים קטנים שלוקחים את הסמכות שלהם בידיים ומנצנצים על האזרח הקטן ..

זה קורה בכל מקום , משטרה , צבא , מועדונים , זה לא משהו ששייך רק למשטרה !

מצד שני , ראיתי השבוע מעשה משטרתי טוב !

שני שוטרי תנועה דיי מבוגרים (ולא מתנדבים) עזרו לנהגת דיי צעירה להחליף גלגל רזרבי ..

השבוע עצרתי בצד כביש 5 כי הייתה לי שיחה מאוד חשובה והBT לא היה טעון אז ככה שהיא לא עבדה האוזנייה , נעצרתי בצד והדלקתי את האיתות חירום(כל הוינקרים) , לאחר מספר רגעים נעצרה מאחורי ניידת סמויה סיומת 00 , עם מסך שאפשר לראות בו כדורגל בכיף והשוטר שואל אותי אם אני צריך עזרה והכול בסדר , אמרתי לו שהכול בסדר הודיתי לו , והוא בירך אותי בשנה טובה ...

קיצור יש ויש

בכל מקום יש בררה וכל מקום יש אנשים טובים , תעשו את ההפרדה ואל תעשו הכללות!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אבל הוא לא נמצד לרכב ביטחון אלא נסע לו כהרגלו, כאשר במפגש דרכים ישנו תמרור המורה על זכות קדימה ובו ונסעה ניידת שהנהג אוכל ולא שם לב לדרך וכדי למנוע תאונה הוא ציפצף כדי להעיר את תשומת ליבו של נהג הניידת, בלביא נהג באופן מצויין, השוטר תפס תחת עליו וזה הוריד לו "מהכבוד" שציפצפו לו אז הוא עצר אותו - פשוט מאוד.

הבנתי, שוטר חוצפן!!! זה שאולי באותה שנייה קבל הודעה על אירוע והיה צריך לבצע נסיעת חירום, אכן מצדיקה צפירה מאולצת ואי שמירת מרחק כנדרש

בכל מקום עם תרבות נהיגה מינימלית מקובל כאשר יש רכב חירום, חילוץ ו/או בטחון יש להאיט ולתת זכות קדימה גם אם לך יש זכות קדימה.

ואכן מיישר, כמו שציינת יש גם פן אחר למשטרה

אירית

פורסם

לא קריאת חירום ולא נעליים.

מה לא היה מובן כשכתבתי שהוא היה באמצע האוכל?

נוסע, כשהוא מחזיק ביד אחת באגט וביד השנייה בקושי את ההגה,

ומרכין את הראש כדי לקחת ביס.

בערך בשלב הזה הייתה הצפירה, שהעירה אותו מהסעודה והחזירה אותו אל הכביש והוא בלם בערך באמצע הצומת אחרי שכבר הייתי צריך להתחמק אל הנתיב השני.

זה לא שהוא היה מרוכז בנהיגה ונכנס לצומת תוך לקיחת זכות הקדימה ממני במודע - את זה מותר לו לעשות אם זה מקרה חירום.

הוא היה מרוכז באוכל, לא בכביש ואין תירוץ הגיוני למה שעשה - אני מניח שאם המקרה היה הפוך והוא זה שהיה צריך לצפור לי ולתמרן לתוך הנתיב השני כדי שלא אכנס בו בגלל שאכלתי ולא שמתי לב למה שקורה בכביש הייתי מקבל שלילה, בעוד שהוא אחרי כזה מקרה יכול לעצור אותי בצד, לנזוף ולאיים עלי.

אלו הפריבילגיות שיש לשוטר במדינת ישראל - הוא מעל החוק כשהוא רוצה ויש לו זכות לצפצף על כל העולם מבלי שאף אחד יוכל לגעת בו.

כמובן שלא כולם כאלו, יש עדיין שוטרים טובים - אבל מעט מאוד, רוב רובם סרוחים בצורה שאני לא יכול להתחיל לתאר בכלל.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יודע מה אתה צודק, בא נסכם שאתה צודק הרי זה כל הענין? תמיד!

גם אם הוא אכל שעועית באותה שנייה ובגלל הלחצים הטרמו-דינמיים הוא לא נתן זכות קדימה, האט אל תצפור, אל תתחכם.

מה שלא תגיד או תעשה אתה תצא מופסד, מה שבעצם גם קרה היית כפשע לפני נקיטת אמצעים.

עכשיו נשארה לך הברירה בין החכמה לבין הצדק

בהצלחה

אירית

פורסם

אני לא תמיד צודק, אף אחד לא תמיד צודק.

הפעם, אני צודק.

בנקודה שבה הייתי בצומת, במהירות 50 קמ"ש, אני בספק אם הייתי מספיק לעצור מבלי להיכנס בו כשהוא יצא בזמן שהייתי במרחק 3-4 מטרים ממנו לכל היותר כשמחשבים גם את זמן התגובה ומרחק העצירה ביחד.

האינסטינקט שלי היה לצפור ובו זמנית לסטות לנתיב השני, ולדעתי פעלתי נכון.

בקשר לחלק השני של הודעתך - את צודקת, אכן הברירה פה היא בין חכם לצודק, ולכן כשעצר אותי בצד לא דיברתי מעבר לכך שהסברתי לו למה צפרתי כששאל, משום שבחרתי להתנהג כחכם.

הצפירה והסטייה הייתה חלק מאינסטינקט שמטרתו הייתה למנוע תאונה, לא שאלה של חכם או צודק בכלל.

שנה טובה שתהיה לך וגם למשטרה לשם שינוי, בן.:mm_yeah:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אירית, מה את מצפה שהבחור יעשה?

יעצור את הרכב בצד, ויצא להשתחוות בפני אדון שוטר?

אותו שוטר שבטוח שהוא מעל החוק ומותר לו לעשות הכל?

אני מסכים איתו, גם אני הייתי פועל ככה.

זאת פשוט בושה שששוטר אוכל באמצע נהיגה (וזה רק על קצה המזלג).

ככה נראת המשטרה שלנו, בגלל זה גם המדינה נראת ככה.

פורסם

AKICHU, מאוד מעניינת אותי ההגנה הבלתי נלאית שלך על משטרת ישראל, גם כשהם טועים במאה אחוז.

איך את מנסה לתרץ את מעשיו של שוטר, שאוכל בזמן הנהיגה, וכמעט גורם לתאונה? תקשיבי, או יותר נכון תקראי את מה שאת כותבת, ותביני כמה מגוחכת את נשמעת. במידה והיה מדובר בחבר "פשוט" בפורום, היית מגיבה בצורה מעט שונה.

אז נכון שיש פעמים בהם המשטרה צודקת ונכונה, אבל לעומתם, כמה כאלו יש שהם לא?

ותאמיני לי, לא חסרים לי חברים מתנדבים, כאלו שנמצאים במשטרה בגלל שהם רוצים להיות שם, והרושם שמצטייר אינו טוב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין האם אתה מאשים אותי במשוא פנים?

ונתחיל עם זה שאני לא חייבת לך דין וחשבון, אני מקווה שאני מספיק ברורה?

לכן בא נסכם; אני לא מכנה אותך ילד זב חוטם שהחלב עדיין לא יבש מקצה שיפתותיו ואתה לא מכנה אותי מגוחכת, ועכשיו אחרי שהחזרנו את האקדחים לנרתיקם נחזור לדיבור מתורבת ולגופו של עניין ולא לגופי.

מבלי לטחון מחדש את הנושא אם השוטר התנהג כראוי או לא או אם המשטרה זבל או לא, עדיין אם למישהו דברי לא היו מובנים, אני מציעה לקרוא מחדש את מה שכתבתי.

בשום מקום לא קראתי לכם להיות כנועים וצייתנים, יחד עם זאת הנוסחה הטובה ביותר מה לעשות, כמו בניו יורק העיר למשל, יראה מאיש החוק והתייחסות אליו בכבוד בסופו של דבר מטיבה עם כולם.

ישנה דרך חוקית להתמודד עם הסורחים (לכאורה) מבינהם.

השורה התחתונה היא; הפסיקו להתחכם גם אם אתם צודקים, אל תתעסקו עם השוטרים, אל תתגרו - כל זה בשם הדאגה לכם לא בשם ההגנה על המשטרה, נקודה.

שבוע טוב

אירית

פורסם

אני לא מכיר אותך, ואת עיסוקייך בחייך הפרטיים, ככה שקשה לי להאשים אותך במשוא פנים.

את גם בהחלט לא חייבת לי כלום, ההתעניינות שלי אמיתית וכנה. אני ממש לא צריך "הבהרה בטון של מורת בית ספר", או את הגישה המעט מתנשאת (ולגבי החלב, האמת היא שזה השוקו של ארוחת הבוקר, היית קרובה :wink:). בפעם האחרונה שבדקתי, מורות היו לי, ואמא עדיין יש.

נסיים בזאת שלא כיניתי אותך מגוחכת (שוב, קשה לי לעשות את זה לגבי מישהו שאני לא מכיר).

עכשיו, כשמקטרת השלום הוצאה, והרוחות נרגעו, מה שהפריע לי בגישה שלך לנושא, הוא שהשוטר מעל הכל (ככה זה משתמע). בתגובותיך ("למה אתה נצמד לרכב ביטחון", "מה שלא תגיד או תעשה תצא מופסד"), את מצדיקה מעשים פסולים מצד לובשי המדים, כאשר אנחנו נדרשים לעשות הכל בכדי להוציא אותם "זכאים".

אני מסכים שיש לכבד את כוחות הביטחון, ולרגע לא גיניתי את המשטרה כגוף, אבל בהחלט יש גורמים רקובים בפנים, מהפעמים שחוויתי ושמעתי.

המשטרה נמצאת כאן כדי להגן עליי ועלייך, המסים שלנו ממנים את המשכורות (הנמוכות עד כדי צחוק) שלהם, ועד שישראל לא תהפוך לדיקטטורה, אף אחד לא ידרוך עליי, בין אם הוא במדים או בקרוקס (ואפילו שילוב של שניהם) בלי תגובה.

ביום שרמת השוטרים (ולא, לא הבודדים) תהיה כמו בניו יורק, ביום שאני אוכל לסמוך עליהם לעשות את תפקידם כראוי, אני אתמוך בגישה שאת נוקטת בה.

לכבד את השוטרים - כן.

לעשות הכל בכדי שיוכלו למלא את תפקידם - כן.

להוריד תחתונים ולהתכופף - Hell no.

לסיכום - אמנם מדברים על נושא מסויים, אך כאשר אני מגיב למישהו - אני מגיב לתגובה שלו/שלה לנושא.

מקווה שתקחי את דברי בצורה הנכונה ,

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אני תמיד צופר לניידות משטרה לזוז לימני. באמת.

אביחי

מצתרף +1

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...