Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר מקום שמבצע את הפירוק והרכבה וחריטה במקום? וכגם התאמת סנדלים.

שמעתי על מקום בשלמה בת"א, אבל לא ממש נירא לי שזה רחוב כזה קצר :)

פורסם

יש מספר מועט של מוסכים שיש ברשותם גם תנור ומחרטה לביצוע חריטת תופים והדבקת סנדלי בילום. הרוב מהכריע עובד עם משפץ בלמים חיצוני.

עלויות התיקון זהות, אז למה חשוב לך לגשת למוסך כזה?

פורסם

אני מכיר חרט בשלמה, עלי החרט כל חנויות החלקי חילוף בשלמה מכירים אותו, מס' 1. אבל זה לא בדיוק בשלמה, הכניסה לרחוב היא משלמה 13 בערך אחרי ניסים חלפים, ימינה וישר שמאלה ובראשון ימינה, שאל איפה נמצא עלי החרט. בחריטות הוא יוכל לעזור לך, בקשר להדבקות ושאר ירקות זה שיהיה לך בהצלחה.

מיכה

פורסם

JIMI, לא הבנתי האם הוא מבצע גם הדבקה והרכבה?

ול DANNIEL. הייתי מעדיף לעשות את זה במקום אחד כדי לחסוך זמן.

אם אתה מכיר כזה מקום במרכז אז אודה על שם או כתובת

תודה

פורסם
JIMI, לא הבנתי האם הוא מבצע גם הדבקה והרכבה?

ול DANNIEL. הייתי מעדיף לעשות את זה במקום אחד כדי לחסוך זמן.

אם אתה מכיר כזה מקום במרכז אז אודה על שם או כתובת

תודה

אין כאן שום חסכון של זמן, ברוב המוסכים אתה מקבל את החלקים מוכנים לאחר חריטה והדבקה תוך חצי שעה.

פורסם

תודה על התשובה, אם זה כך אז באמת אין חיסכון רציני.

איפה קונים תופים חדשים, בחנות לחלקי חילוף רגילה?

והאם זה כמו דיסקים, יכולים להיות יותר טובים, יותר גרועים?

פורסם

בכול דבר יש טוב יותר וטוב פחות. כמובן שרצוי לקנות תוף מאחת החברות הידועות, כגון פרוט, לוקאס, ATE, בנדיקס וכו'. אם אתה אכן מפתח תקווה, לפי חתימתך, אמליץ לך ללכת למוסך אלברט הנמצא מול תחנת האוטובוסים. פנה לדויד.

• תוכן חדש...