Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב של alpine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Type R הוא הדבר הכי ריאלי שאתה יכול להשיג , 500 RMS , למרות שלא שמעתי ... הביקורות מאוד מאוד משבחות אותו , רק אני לא מבין למה הוא כל כך זול בחו"ל ביחס לדברים אחרים .

Type X הוא 1000 RMS לא מומלץ למחיר שלו יש דברים טובים יותר .

לא תשיג בארץ חדש , אבל אפשר להזמין דרך היבואן בעלות של כ 1200 שקל , שווה או לא ? תחשוב לבד .

TYPE S לא מומלץ , חלש , בערך כמו ה PUNCH 2 של רוקפורד .

בכלליות בגלל שהיבואן מזמין במיוחד בשבילך זה לא שווה את זה , דגמים של Phoenix gold כאלה ואחרים יהיו יותר שווים לך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני לא קונה בארץ אני קונה בחו"ל ובאמת המחיר של ה type r ממש זול בחו"ל בגלל זה אני שואל. אם יש אנשים ששמעו את הסאב ויכולים לפרט קצת עליו יהיה ממש נחמד.

פורסם

כן אני שמעתי אותו עם קומפוננט מסדרה זהה של אלפיין מגבר של קיקר ומערכת פיוניר 880 הסאב נפלה! אני אישית אהבתי ורציתי להזמין אבל הוא יקר!

ואיך שהבנתי לא קיים להשיגו בארץ דרך אפריל טקליין , אבל עבורך זה לא רלוונטי .

בקיצור עסקה משתלמת לדעתי!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תוכן חדש...