Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום ירדתי לבדוק שמן לאוטו....וראיתי שחלק מהמדיד שמן (היה לי חלק שמחובר אליו) נפל לתוך החור של המדיד....עכשיו מה אני אמור לעשות? ללכת לעשות לו טיפול 10,000? בשביל להוציא אותו? אני ממש לחוץ בקשר לזה....

מחכה לתשובה בנרות....תודה מראש

פורסם

קודם כל - תשנה את הכותרת כי יינעלו לך בקרוב את השרשור.

שנית - באיזה גודל החלק? כי לא בטוח שהוא יעבור בפתח של ניקוז השמן מאגן השמן...

פורסם

אם אתה יודע איך ניראה המדיד שמן של טויוטה קורולה שנת 94 אז הוא בעובי טיפה פחות משל עיפרון....האורך הוא בערך כחצי אצבע....אני מפחד שהוא יגיע למנוע ויהרוס אותו

נ.ב

איך אני יכול להוציא אותו משם?

תודה מראש

פורסם

לא להניע את המנוע. (אם הפלח נוגע בגל הרכובה יכול לגרום נזקים כבדים)

להזמין גרר ולקחת אותו למוסך.

שם שיפרקו את אגן שמן (קרטר) ויוציאו את החלק.

בהזדמנות הזא תחלף שמן ומסנן (כדי לא להרבב שמנים שונים/פירמות שונות עם השמן שנישאר במסנן)

כמובן תיקנה מדיד חדש (אם הוא לא מקורי, כדאי לבדוק מיקום הסימנים מינ/מקס)

פורסם

היי

לא הלך שום חג.

יש שם רשת שמונעת ממנו להגיע לצילינדרים עצמם,בכל אופן תיגש להחליף שמן, יש מקומות שיש להם מכונת שאיבה,במקום לפרק בורג ולהוציא את השמן מתחת לרכב,מחברים משאבה ומוציאים את השמן דרך פתח המילוי.

או לחילופין, תחליף אטם קרטר,ובהחלפה יורידו לך את הקרטר ועל הדרך תנקה כבר הכל.

פורסם

וכמה עולה כל הסיפור עם האטם קרטר לדעתך? זה יקר?

עריכה:

יהיה אפשרי להוציא את החלק הזה מהאגן שמן או איפה שהוא נימצא?

ערב טוב

פורסם

במידה ואגן השמן מפורק, לא תהיה כל בעיה להוציא את החלק.

גש לחנות חליפם, תקנה אטם לאגן השמן ואז תגרור את הרכב למוסך ותבקש להחליפו ואל הדרך, להוציא את החלק הנשבר.

במידה ויש לך ידיים טובות וקצת סבלנות, ניתן לעשות את הפעולה לבד, בחניה :wink:

פורסם

סבבה אני יעשה את זה....ברור שלא לבד למה אני לא רוצה אחרי זה בעיות עם האיטום שמה....

בקיצור ממש תודה על העזרה

שנה טובה....חג שמח....שבת שלום וגמר חתימה טובה :wink:

*** אנא כתוב עם סימני פיסוק מקובלים, וללא ... בין המשפטים. תודה על המאמץ האדיר וההקרבה מצידך - ההנהלה ***

פורסם

אוקי,לקחתי את האוטו למוסך,פתחו לי את הקרטר והוצאתי את החלק שנפל לשם,עכשיו יש לי בעיה טיפטיפה מוזרה,כשאני משייט עם האוטו (כלומר נוסע על 50 נגיד בלי גז) אז כשאני מוסיף גז אני מרגיש כמו גירגור כזה כמו של הסובארו DL ששומעים כל הזמן גירגורים כאלה,עכשיו ממה זה יכול להיות כי הוא פירק לי את צינור המפלט מהמנוע בשביל להוציא את הקרטר,מה אתם אומרים זה מהאגזוז נכון כי הרעש הקטן הזה לא היה לפני שפירקו את הקרטר והוא פירק את האגזוז מהמקום

תודה מראש

מחכה לתשובה

אחר צהריים טובים

• תוכן חדש...