Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה דיי מוזרה בפיגו שלי ברגע שאני נותן סוויץ המזגן מתחיל להוציא רוח ואי אפשר לכבות את זה לא משנה מה אני עושה אפילו תוך כדי נסיעה זה מוציא לי רוח כל הזמן ויש לי עוד בעיה במזגן שאני מדליק אותו אז הוא מוציא קור אבל חלשש מאד למישהו יש מושג זה יכול להיות???

תודה אליעד

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

פורסם

ב 205 קונסולת הפיקוד על עוצמת האיוורור הינה בעיתית ונותה לשבוק חיים ולהשתגע.

מאחורי הכפתור עצמו יש מעגל מודפס של נגד משתנה.

בדרך כלל הוא בעיתי אך...

אם האיוורור פועל קבוע על הכי חזק מבלי יכולת לשלוט עליו באמצעות הכפתור ואף לא לכבות אותו.

סביר להניח שהבעיה הינה ברכיב שנמצע בתוך תעלת האיוורור מאחורי הונטה עצמה(מעבר האויר מקרר אותו).

ניתן להגיע עליו מכיוון הדוושות(נמצא מאחורי הרדיו על תעלת האיוורור). מחובר באמצעות 2 ברגים.

הרכיב הנ"ל מחזיר נישמתו לבורא עקב התחממות יתר, קורוזיה שנגרמת ע"י נוזלי עיבוי...)

ואולי קונקטור דפוק.

אם כאן הבעיה, אז מחליפים לחדש.

צרפתיות מאתגרות גם מחוץ למיטה:roflmao:

עברתי כבר את כל הבעיות הנ"ל עם 2 ה205 שבירשותי.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

הבעיה היא או במעגלים שמאחורי הבורר או בקופסה האלקטרונית (נגדים) שאחראית על המהירויות.

המעגל לא יודע כמה עול אבל היחידה של הנגדים חדשה עולה 270 ש"ח.

תנסה לנקות את המעגלים תחילה.

קור חלש יכול לנבוע מהרבה סיבות כגון מדחס בסוף ימיו, חוסר גז ורכיבים שונים במערכת. לזה תצתרך לגשת למזגניסט.

אם לא לחוץ לך (הקיץ כמעט ונגמר) תמתין לחורף ואז תסדר את זה לקראת הקיץ הבא. בלורף לאנשי המיזוג יש הרבה פחות עבודה לכן פחות לחץ עליהם והמחיר גם פוחת קצת.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

תודה לכם חברה אבל כן אני חושב שהבעיה היא בבית של הנגדים כמו שאתה אומר וביגלל זה שאני מדליק את המזגן הוא מוציא וויר קר אבל חלש אני יחליף את כל הבית של הכפתורים וניראה אם זה יפתור את הבעיה תודהרבה לכם על העזרה גמר חתימה טובה וחג שמח אליעד....

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

פורסם

בילבלתה קצת בין היחידה (פוטנציאומטר) למעלה וקופסת הנגדים.אם יש לך אותה תגובה בשני כיווני הסיבוב (סירקולציה פנימי/חיצוני) אז סיכוי טוב שקופסת הנגדים הרוסה אחרת, תוציא את הכפתורים תפרק 2 ברגים בצידיו שלוף את הלוח הלבן נתק את החיבור שלו,

תפרק את הגלגל של הפוטנציאומטר ותנקה את הפסים המתכתיים ובדוק אם הם שלמים ולא חרוטים. אם כן הרכב חזרה וסיכוי טוב שהבעיה באמת היא מהקופסא של הנגדים שנמצא מצד ימין של דוושת הגז מתחת לקונסולה ומוצמדת אם 2 ברגים ויוצא ממנה פלאג חשמלי עם 5 רגלים נ(דמה לי) תחליף לחדש (עולה כ 270 ש"ח) והבעיה תיפטר לדעתי.

בפירוק של החלק למעלה(מתחת לכפתורים)תהיה עדין בגלל הפלסטיק המסריח של האוטו הזה.

את היחידה למטה פרק את 2 הברגים נתק חיבור חשמלי ומשוך את היחידה מטה בזהירות.

(מישהו פה העלה תמונה של היחידה ) בהצלחה!

• תוכן חדש...