Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הכותרת אומרת הכל.

בעבר, ה 4650 היה מותקן על הפונטו (דור 1) שלי, והייתי מרוצה, הן מהתצוגה הברורה והן מהפונקציות של הר"ד דוגמת הצגת שם השיר, מעבר בין תיקיות ועוד.

לכאורה, השאלה שלי קצת מטופשת - איך אפשר בכלל להשוות בין 2 ר"ד מאותו מותג ועוד עם הפרש לפחות של 3 שנים בדגם.

אני מעוניין לרכוש את ה 2950 - יש לו עיצוב יפה לדעתי והכי חשוב, מדובר בחברה שהוכיחה את עצמה בעמידות ובאיכות המכשירים.

בקשר ל 2950 קראתי מס' ביקורות ב ZAP לגבי זה שלא רואים טוב את התצוגה ושהמכשיר לא תומך ב RDS ולא מציג את השמות של השירים ועוד...

1. האם קליטת הרדיו שלו גרועה ?
  2. האם אין פונקציית RDS והצגת שם השיר ?
  3. האם מיקום הרדיו בבמגאן דור 1 יביא לזה שאני לא אראה טוב את התצוגה של המכשיר ?

כמו כן, אשמח לקבל מכם המלצה לרמקולים במידה 6.5" ו 4".

תודה מראש, אריאל.

2950.jpg

4650.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לי יש את ה 2950 ואני מרוצה, התצוגה באור יום לא הכי טובה, אך בלילה כמובן שהיא בסדר, לגבי הפונקציות אין RDS אך הוא כן מציג את שם השיר. בסה"כ אני מרוצה ממנו.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...