Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליגת דריפטינג LFS ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי שמח.

אבל כמה שאלות.

איזה גירסא מתאימה להשתתפות?

האם זה שיש לאג ברשת לא מפריע?

אביחי

גירסת דמו תתאים,בנתיים זה רק לשחקני דמו ולמלא ביחד(כי אין כל כך הרבה S2 בארץ...).

אנחנו שופטים לפי נקודות דריפט(תוכנה LFSLAPPER).

פורסם

אין שום טעם :|

אפשר עם העכבר (רק לא עם המקלדת!) וגם אז התחושות יהיו מוזרות ויהיה נורא קשה לשלוט ברכב,

בטח ובטח אם בדריפט.

כמובן שאין מה להפסיד בלנסות. אז תנסו:-D

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

יש מה לנסות עם עכבר וגם עם מיקלדת(כמובן הסיכויים נמוכים).

זאת תיהיה ליגה,לא מיפגש חד פעמי במישחק.

פורסם
יש מה לנסות עם עכבר וגם עם מיקלדת(כמובן הסיכויים נמוכים).

זאת תיהיה ליגה,לא מיפגש חד פעמי במישחק.

הנה רעיון, למה לא לחלק ל2 קטגוריות, מקלדת ועכבר / הגה דוושות ?

מה יותר שיוויוני מזה?

פורסם

ישנם אנשים "הנוהגים" עם עכבר כמו שאנשים לא נוהגים עם הגה,וביגלל זה אין בנתיים קטגוריות,

אבל רעיון טוב!,

ג'ניה.

פורסם

אין לי מושג איך אתם משחקים עם עכבר, תכלס גם עם ההגה לא יוצא לי, אבל עם המקשים יוצא לי מצויין, אולי ההגה קופץ ולא כל הזמן פונה אבל זה הרבה יותר דריפט ממה שאני יכול לעשות עם הגה..

הייתי מעוניין להשתתף, באסה רק שבדמו המכונית מעפנה ולא מספיק חזקה לדריפט אז מה הטעם בכלל בתחרות? (אפשר לשים אותה על הצד אבל זה לא כמו לשים את אותו הדגם רק עם הטורבו)

E46 330CI

פורסם

אין לי מושג איך אתם משחקים עם עכבר, תכלס גם עם ההגה לא יוצא לי, אבל עם המקשים יוצא לי מצויין, אולי ההגה קופץ ולא כל הזמן פונה אבל זה הרבה יותר דריפט ממה שאני יכול לעשות עם הגה..

הייתי מעוניין להשתתף, באסה רק שבדמו המכונית מעפנה ולא מספיק חזקה לדריפט אז מה הטעם בכלל בתחרות? (אפשר לשים אותה על הצד אבל זה לא כמו לשים את אותו הדגם רק עם הטורבו)

אה?

XRT(הדגם טורבו) לא חזק מספיק?

כל הדריפטרים בעולם במישחק המישחק עושים דריפטינג עם הרכב הזה.

וגם עם הFZ שזה במלא S2...

עם הגה תוך חודש והגדרות נכונות של הרכב ושל ההגה אתה תיהיה על הצד הרבה זמן.

• תוכן חדש...